- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Köszi a segítséget! Nálam a megoldás a következő lett végül: táp kikapcs, kábel kihúz, vár kb 5mp-te, majd kábel vissza, táp visszakapcs, gép bekapcs és már jó is minden, cmos reset vagy elemkivét nélkül.
Azóta csináltam is egy tesztet 1.36 idle 1.344V terhelt fesszel, 4004MHz(11x364) orthos stabil, valószinű nem ez még a vége, ezt csak úgy saccra beállítottam, kíváncsi voltam viszi-e a 4GHz-et
-
fsb1000
nagyúr
hehe.. bizony a giga P35 lapoknál ez a varázslás segít. Fura, de a G33 még soha nem hagyta el igy magát, a legdurvább állapotból is felált rendesen.
Lehet hogy a majd a P35 lapommal is kipróbázom az E5200, mert az nem droppol össze-vissza, csak lusta vagyok szétszedni a gépet.Chaser:
Biztos van összefüggés, de az E8000 topicban erről lefolytattunk egy hosszás vitát és számomra nem volt olyan perdöntő érv, ami azt bizonyítaná, hogy a VID vagy az FPO egyértelműen meghatározná a tuningolhatóságot.Sok tesztoldalt átnézve a tendancia kb. az amit leírtál, de szerintem 1,3V felett a melegedés, az alaplapi feszszabolyázos és általam ismeretlen procitulajdonságok határozzák meg a tuningpotenciált. (értsd: probálgatni kell)
Pl. ez a magas VID-es E5200 1,42-1,44V környékén majdnem úgy megy mint 1,47-1,49V-on. A kettő között meg gyengébben, akármilyen GTL_REF-t állítok.
Most egy stock venti van rajta, nem melegebb de mégis másképp viselkedik mint a TX2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged