Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
bolcsodal
üzenetére
Ha engem kérdezel, azt mondom 40k körül lesz nálunk a legkisebb i5...hogy az éemdí-re esetleg átpártolókat meggyőzzék, mert azonos órajelen nem sokkal marad el az i5 i7-től, pár %-os különbségeket láttam eddig. De még úgyis talán érdemesebb most amd-be fektetni, veszel 20k körül am2+ lapot, a ddr2-t is használhatod, proci is lesz bele sokáig, ddr3 meg nem sokkal gyorsabb, ami igen az 1600mhz cl7-től indul és igen zsebbenyúlós móka.
szerk: Na én ennyit már nem adok 45 nanosnak még tesztre se
féltem a kicsiket
-
kulerr
őstag
válasz
bolcsodal
üzenetére
...van egy olyan érzésem h ennél jobban nem mennek le a quadok árai, hanem egyszerűen el fognak tűnni a piacról...azaz csak használtban lesz

már csak azért sem mert ha 775-ben maradsz csak procit kell cserélned, viszont ha 1156-ra ....lehet venni ramot meg deszkát is
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

féltem a kicsiket

Csakhát 1,4 fölé kéne menni a fesszel, hogy stabil legyen. Ha 10 alá megyek a szorzóval, akkor meg nem indul el a gép...