Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Mekkora a szorzó/fsb? Az a Vcore Bios-ban annyi? Mert akkor a valós kevesebb. Ha stabil ekkora feszen (és elég neked a teljesítmény) akkor keresd meg a minimum feszt amin még nem hibázik. Minekl menjen emelt fesszel, ha bírja kisebben is?
Ramszorzót tedd nyugodtam manualra szerintem, akkor pontosan be tudod állítaniHogy lehet 21 fokos a cpu? Vagy a teraszon van, vagy félremér, mert a gyári hűtő esélytelen h így hűtsön
A speedstep meg mivel csökkenti az órajelet, ezért nyilván csökken a teljesítmény is, de pont ez a célja. Ha meg nő a terhelés akkor max szorzóra visszaáll és küddi
Orthossal terheld, (vagy Intel Burn-el - ezt nem ismerem).(#2012) akosf Ezt most miért?
Nem akartam senkinek beszólni, vagy sértő lenni, csak válaszoltam. Nem értem miért kell egyből bepöccenni. Szeretet ünnepe van!
De nekem mindegy
Legalább topic-tulaj lettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest