Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Projektor topic
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Fujifilm X
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Milyen széket vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

pudzi
tag
válasz

fagy53

üzenetére
						Persze a 25 még annyira nem gázos, de többször leszokott esni az alá is

Majd még kicsit variálok a beállításokon
A procihúzásra rátérve...most 12,5 szorzó és 240fsb mellett megy 3,0GHz-en. A memórikat visszaosztottam,úgyh 800MHz mutat a bios ami a memória hivatalos órajele.
De van egy kis probléma, ha több fsb-t állítok, pl annyit h 3,2 menjen majd a proci, a memóriát nem tudom úgy visszaosztani h 800Mhz-t mutasson mert csak konkrét értékek közül tudok választani a visszaosztásnál(2,3,3.3,4 asszem nagyjából ezek közül).Ha pl azt akarom h a proci 3,2-n szaladgáljon a memóriát csak úgy tudom visszaosztani h vagy kb 750Mhz, vagy kb 850MHz. Ez mennyire gáz? Vagy h tudom pont 800MHz-re belőni?
Az alaplapom GIGABYTE GA-EP31-DS3L (Rev. 2.0), úgy rémlik h van még vmi billentyű kombináció a gigánál amivel előlehet hívni rejtett menüket a bios-ban. Lehet h ennél is így kellene?Még 1 kérdés

Most cseréltem ventit a procin, egy Arctic Freezer 7 Pro Rev.2-re. siettem és én marha nem vettem le a ventit róla mielőtt ráraktam a procira(amúgy nem lehet tőle rácsavarozni) így le kellett vennem róla és egy kis paszta ráragadt a procira. Utána szép óvatosan próbáltam vissza passzintani a hűtőt.
Játék közben néztem core tempe-l a hőmérsékletet, az egyik mag kb 45 a másik 49-50 között mozgott folyamatosan, ettől feljebb nem ment.Viszont a gyári ventivel is ugyanezt a hőmérsékletet produkálta( mondjuk olvastam olyat is h nem pontosan méri a hőmérsékletet a beépített szenzor) Nem lehet h a paszta esetleg nem kenődött el egyenletesen? Hallok egy venti zajt is ami kicsit zavar, olyan mintha a proci ventiből jönne de nem tudom eldönteni 100%-ra.
Most cseréltem elől és hátul is ház ventit, szintén arctic pwm-esre, a videókari meg HIS úgyhogy az is halk és annak biztos nem ilyen hangja van mint amit hallok.Szóval a kérdésem h lehet gáz a pasztából és mi lehet ez a hang, esetleg?
persze lehet h ez az alaphangja a prociventinek, bár kétlem
Amúgy a táp elvileg 1650 körül pörög, a proci 1150, az egyik házventi meg kb 750 ezt nyugalmi állapotban. az összes venti pwm-es. Win betöltődése után mintha vmelyik venti kicsit ingadozna, hol jobban pörög hol nem.Van vmi progi amivel lehet ezeket a pwm-es ventiket szabályozni?
Bocs a sok kérdésért

Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Vallás
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Mibe tegyem a megtakarításaimat?
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Projektor topic
 - Fotók, videók mobillal
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Villanyszerelés
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
 - Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
 - RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
 - Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest