Új hozzászólás Aktív témák
-
petrinho21
csendes tag
nah újra itt vok..megpróbáltam mindent..tényleg..megtisztítottam jól bepasztáztam megmozgattama ventit,jól lerögzítettem,megnéztem több progival is,de a hőmérséklet magonként még mindíg 60körül mozog..mondjuk a cpu önmagában nem túl meleg mert az 40 fok körül megy alapon,de a ventim beledöglik h lehütse szegényt....már nincs ötletem,max az h veszek egy cooler master hypertx2-őt...talán az megbírkózik ezzel a dologgal.de ha van ötleted h még mit lehetne kitalálni,várom...
-
petrinho21
csendes tag
én nem is hallomXD..bár lehet azért mert az előző gépemhez képest minden halkabb
de ez idegesítő dolog..holnap sztem szétkapom az egészet megtisztítom kenyek egykis pasztát jól felrakom a hűtőt és várom a csodát ha ez sem segít akkor bemegyek a boltba és megnézetem a szakikkal,mert ha én rontottam el vmit akkor megoldják ha meg rossz vmelyik alkatrész garis úgyhogy kicserélik null forintért
Nah de télleg naon kössz neked is és mindenkinek h segített!
Most mék azt bevágom a szunyát,mert holnap kicsit rázos napom lesz -
petrinho21
csendes tag
hát gondolom h vézna..mint álltalában minden gyári dolog,csak arra jó hogy elindúljon vele szerencsétlen pára:s..amúgy everestben lefutattam 1 rendszerstabilitás tesztet ott 83ra melegedett fel ami már elég durva szerintem..pedig amikor raktam össze a procit hűtő folyadékot is tettem rá..szval megnézem a ventit h jól passzol-e,de ha ezek után se megy lejebb veszek 1 jobb hütőt rá..
Azért köszi szépen h segítettél
Majd még írok h mi lett! -
Zsoss
csendes tag
Igazad van, nem baj az a pár watt, nem számít.
Csak az baj ,hogy a tesztekben az szerepelt, hogy peeersze, kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik...
Az meg szívás, hogy az enyém ilyesztget a szar szenzoraival, mikor más BIOS-ban is 50-55C -ot látok, mikor a 2180-nál 30-32C volt...
Ha másnál is látom hogy legalább fogyasztásban ugyanilyen, legalább nyugodt lesz a lelkivilágom.
Vagy tényleg baja van és azért melegszik/fogyaszt jobban -----------------------------------Kerestem adatokat:
tranzisztorszám E2xxx : 167 Millio
E5xxx : 420 Millo !!!!!
Atyaég !Ja, az E8xxx széria is ennyi tranyóból áll ,csak az 6Mb cache-es.
Tehát az a 4Mb tranyó is ugyanúgy fűt az E5200-ben is.
Ahoz képest egész jó a fogyasztása -
N-vidi-A
őstag
Teljesen alapfesszel, ha jol emlexem, 3,8on is bebutoltam vele alapfesszel, de egy egermozditas utan ujraindult!(tehat nem volt tul stabil)
Ami furcsasag jott utana, szinte barmennyi feszt adok neki, 3,6 fol nem nagyon ment stabilan!
ami stabil az 3500mhz, orthost kiveve!
Meg azt szeretnem megkerdezni, hogy masnak 3500mhz kornyeken hany fokos a proci es a magok?!
-
sid.:Rc211v
őstag
Hát ez tényleg szopó
A lapom topikjába is körbenéztem és azt irták valakinek hogy semelyik bios nem tudja ezt a voltage-os beállitást a P45-nél..Gyengén ideges vok..Milyen hülyeség ez..
Na mind majd akkor vmi poti vagy panel lesz vagy vmi ..
NFree Persze hogy fog
..De végülis ugy vagyok vele hogy így is kiahtja már a 8800GTS-em szal "hülyeség" jobban huzni.. De azért persze kiváncsi vagyok mia vége
A TX2 végülis igy hogy maxon pörög tényleg nem mondható kimondottan hangosnak... De azért zavar ..biztos sokkal halkabb lenne 1000-1200 körül és a hűtési teljesitménye se csökkene számottevően szvsz..Meg a gépemet a gyári hűtővel használtam 2 hónapig és az tényleg halk volt (szabályozta lap 800-1300 között) de most hogy a TX2 1900-on pörög eléggé van külömbség...hangosabb lett...
mod: nekem GSX-R 750-em van
(K4)
-
-
NFree
addikt
Hát nagyon úgy néz ki mákom volt, egy e2200 at cseréltem be érte meg fizettem rá 5k-t, mert a e2200 nem akart menni 3ghz fölött az istenért se, szét feszelni meg nem akartam. most viszont visszább vettem egy kicsit, mert feleslegesen megy annyival ugyan is a játékokba 3.2ghz-től felfele nem jelentkezik semmilyen +, úgy látszig vga limit. ugyhogy most 10x333 mon megy load 1.176v ,idle bios 1.21v,
brownus
Szorítok -
Kiskokó
veterán
elmondod légyszi hogy frissitsem a biost ? sose csináltam még.
amugy nem lehet hogy mást is kéen álitani? fsb voltage vagy valami
na midn1 biost frisitem ha leirod hogy kell nem akarom elcseszni a lapot.
attól hogy uj bios lesz nemkel winx reinstall meg semmi se ?
köszi előlreis -
Kiskokó
veterán
Nos
próbálgattam de nem akar összejönni.
Próbáltam 266FSB-t 1-25v től egészen 1.45ig de egyikkel se jó
aztán 240 FSB vel is kb ezeken a feszeken dee azse jó..
230-ot is azse jó..
egyedül a 222 FSB indul el az is csak 1.175v-on
240-et próbáltam egyesével emleggetve 1.175 től oylan 1.2750id de eggyik se indultel..
vmit tipp ?
kösz előlre is. -
Kiskokó
veterán
Nemérted.. vagy nemtudom hogy mire gondolsz de a lényeg az hogy szorzót nemtudok álitnai mivle az az opció nincs az alaplapban.. vagyis Van mert a saját kézikönyvbe bene van de nálam mégsem jelenik meg minden más ottvan csak a szorzó beálitási lehtősége sem igy aztsetudom miylen szorzón megy..
vagyis everest alpaból 6x200-at ir ... szal ez a gond hogy tuti a szorzó miatt nem indul el mivle azt nem is tudom állitani ez a gáz :S és senk ise tuja mirét nincs nkem ott az az opció...
arról hogy ki ajánlotta... egy olyan aki számtekboltba dolgozik és eddig azthittem ért a gépekhez... mert sajnos én az alaplaphoz pont nmeértek ezért is hagytam rá.. újjat már nemtudom hogy vegyek e .. nemsok kedve mhozzá na mind1
ha van 5leted.. várom
itt egy kép
[link]
ez a bios.. itt kéen a legelső (a graikai gyorsitó) felet lenni a cpu szorzó állitásának lehetősége mint a manual alapján is de nekem nincs ott..
anyit irnak hozzá hogy ha a cpu ne támogatja akkor ottvan de szürke azaz nemállitható.. de nekem ott sincs.
köszi hello -
Kiskokó
veterán
hello
az a lényeg hogy mindent jól beállitok
fsb-t vpu feszültésget stb.. és vagy visszaáll alpara vagy nem indul el a gép.. és azér gondolom hogy már csak a proci szorzóval lehet baj.. DE azt megnem találom mivel nincs ott ahol kéne lennie... ez a bibi és igy sehogy se tudom felhuzni a procit.. ötlet ? -
Kiskokó
veterán
okés megpróbálom
hát nemtom pont az alaplapot nem én választotam ahem csak ajánlották hogy ez jó lesz nekem és kész.
mycso : értem
vagyis nem XD
most nagyon tudatalnnak fogok látszani mivel az si avgyok de mostmrá teljesen összekavarodtam.szal kezdjük el valaki maygarázzal el
kezdjük
mi is az az FSB pontosan ?
Miért vanank ilyen szorzók?
a memória Mhznél mienk van szorzó ?
stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest