Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FÜLhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Új hozzászólás Aktív témák
-
netmesterke
aktív tag
válasz
kriszbon
üzenetére
Persze, nem mondom hogy nem. Én nem vagyok egy nagy tuningos, eddig notim volt, de mikor asztali gépet kellett összeraknom akkor megnéztem az aqua árlistájában mi a legolcsóbb márkás alaplap és ez volt az.... annyi kritérium volt hogy integrált vga legyen benne, mert low-cost pc-t kellett összerakni anyagi kereteim miatt. Vettem bele használtam 2x512MB DDR II ramot, egy Celeron 430-at, egy vinyót és havertől kaptam egy dvd-rw-t...Ez volt a kiinduló pont
Úgyhogy nem igazán régi a PC téma nekem. Előtte meg kb 6 éve volt asztali gépem, azt meg nem húztam.
Tényleg, jut eszembe, a Soltek mint gyártó hová lett?? Olyan lap volt a régi gépembe, most meg semmi infó nincs róla:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Úgyhogy nem igazán régi a PC téma nekem. Előtte meg kb 6 éve volt asztali gépem, azt meg nem húztam.