Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghandi

aktív tag

Sziasztok!
    Egy kis segitségre lenne szükségem,remélem jó topicba irok.
    Haver gépét"tuningolgatjuk"kicsit.Az alaplapot lecseréltük egy Asus P5LD2-re és abba vettünk egy Intel dual core D915-ös procit.Azt vettem észer hogy a régebbi D331-es pocijához képest nem teljesit olyan jól.Azt hittem majd ég és föld lesz a külömbség de nem igazán.
    A win feladatkezelöjében a processzor teljesitménynél mutatja a két mag kihasztnáltsági diagramját rendesn,mind a két magnál ugrál a görbe még ha nem is egyformán,de az everest szerint csak egy mag megy!Az CPU1 mindig 0%-on áll,a CPU2 meg dolgozik rendesen és százalékra pont annyit mutat mint a win feladatkezelöjében.
    Na most akkor melyiknek higyek?
    Nekem még nem volt soha két magos Intelem csak annó egymagosom,és a mostani gépemben két magos AMD van.Amikor ebben a gépben cseréltem az egymagos AMD-t kétmagosra akkor fel kelett telepiteni egy illesztö progit a proci miatt mert nem igazán volt frankó nélküle.
    Kerestem az intel oldalán is valamilyen Dual Core procikhoz való drivert,programot,de semmi ilyet nem találtam.Kell egyálltalán intelhez ilyen?
    De egyébként a kérdés ezenkivül is él,hogy most akkor hogyan tudom kideriteni biztosra hogy megy e mind a két mag,és ha nem megy az mitöl lehet és hogyan lehetne segiteni rajta?

u.i: a proci eléggé melegedik.A gyári hütöjével alapon efelment 60-65 fokra,ha valamit akartam csinálni vele(nem játék) akkor már ki is ugrott 70-75fokra! Mos egy heat pipes Asetek wapochill hütő van rajta,kicsit megelve a venti fordulatát tartja magát alapon 50-54 fokon.Nem tudom számit e ez valamit

Új hozzászólás Aktív témák