- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
dome911 #2153 üzenetére
Kösz!
Látod ez érdekes, hogy az Abit lapok tudják a Core2Dou szorzóvisszavételt, a Netburst procikét meg nem?
, a D945 alkalmas a feladatra, ha érdekel a dolog, nézd át a deszkád BIOS-át EIST szempontjából vagy régebbi verziós BIOS-okat netán...
Tudom, hogy már nyagattalak ezzel, de hátha valamit nem vettél észre
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
válasz
dome911 #2104 üzenetére
Attól függ konkrétan miről van szó, mert ahogy mondod, van amit csak ''öszvér'', azaz nem teljesen 100% kompatibilitással tudnak megoldani, mint pl. AGP és PCIE busz egy deszkán(valamelyik emulált), de olyanról nem hallottam, hogy azért nem indult volna valamilyen progi dupla magos procin, mert 865 chipsetet talált mellette vagy nálam a 12-es CPU szorzó miatt.
-
csana
senior tag
válasz
dome911 #2087 üzenetére
Akkor már fel sem teszem a kérdést, hogy i915P-s alap bevenné e a dual core procikat
Valakinek láttam a konfigjában, hogy asusp5gd1-pro lapon p4 945 dual core-os proci van.. felcsillant a szemem, hogy dettó ilyen a lapom, oszt belefeszegetnék valami hatékonyabb cpu-t, erre látom, hogy hiába lihegek, papíron képtelenség..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest