Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Ha megengeded 4 tényezőt ajánlok figyelmedbe mielőtt döntenél:
-9xx széria még nagyon friss, ezért első steppinges sorozatról van szó, oly annyira roham munkában készült, hogy az EIST energiagazdálkodást támogatását, csak a következő steppingeseknél igérik
-a jelek arra utalnak, hogy a 930 szorzóját nem lehet vissza venni 14-re, mint a 830-asét, ezért FSB-ben mérve jelentősen csökken a tuningpotenciálja (de az a biztos, ha megveszed és kipróbálod, eddig a neten senki se állította, hogy vissza tudta volna venni a szorzót, legalább is én nem találtam)
-kétségtelen az, hogy hiába nincs még benne az EIST a 9xx szériákban(Presler), de már így is kevesebb hőt termelnek, mint 8xx-es (Smithfield) testvéreik.
-a 9xx szériákban dupla annyi másodlagos gyorsítótár van, mint a 8xx-sekben, ez kb. annyi sebességbeli különbséget takar, mint a 6xx a 5xx ellenében, magyarán leheletnyit (kösz D600, ezt majd elfelejtettem megemlíteni)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest