Új hozzászólás Aktív témák
-
turorudi
aktív tag
válasz
tupacamaru #359 üzenetére
Hát, pedig a második mag szokott ilyen alacsony lenni. Nálam 28C körül ácsorog, főleg, ha a teraszajtót is kinyitom, ami a gép mellett van. Ez sztem egy tipikus idle állapot, vagy a 8cm venti miatt pár fokkal annál hűvösebb.
-
turorudi
aktív tag
válasz
tupacamaru #351 üzenetére
Szerintem nem érdemes a kollega fejét ütlegelni, mert láthatóan igyekszik tanulni és a maga erejéből és az itt születő válaszokból igyekszik kihozni valamit hűtés és egyéb téren ennél a lapnál. Ebben a topikban valamiért SpeedFan fetisizmus van, ezért joggal hihette azt, hogy azt kell használni.
-
balkoger
tag
válasz
tupacamaru #349 üzenetére
nem kell lesüllyedni, mert lehet, hogy nem téves az elírás, azt hogy a magokhoz milyen hőfokot ír, azt értelmezd belátásod szerint. Magamat meg nem verem át mivel mindíg "kézrátétellel"
is ellenőrzöm a bordákat, ami langyos, ezt már írtam fentebb is, tehát, ahogyan te is írtad én nem hazudok, a program pedig lehet hibás, de akkor a proci is rosszul méri saját magát. Sajnos nem tudok neked egyenlőre bios-os képeket küldeni (nem is akarok), de talán azt sem hinnéd el. Ezért azt ajánlom neked, ne ezt a fórumot olvasd, mert itt csak téves infókat kaphatsz tőlem, nézz utána a gugliban elismert hw. oldalakon talán nem írnak összevissza.
-
balkoger
tag
válasz
tupacamaru #344 üzenetére
Figyelj apukám, azért kicsit fogjál vissza magadból, mert ez a fórum nem azért van, hogy egymás fikázását nézzük.Én eddig jópofa voltam, de azt hiszem veled szemben nem leszek az. Akkor a képből ki is derül, hogy a 2 magos atom proci valójában 4 magos vaze? Hát nem!!! Ezért a 15 fokot csak te látod és majd elgondolkozol hogy miket írkálsz itt összevissza! Nekem nincs semmiféle előnyöm abból, hogy félrevezessek itt embereket, ezért ne vond kétségbe amit leírtam, mert tényleg az igazat írtam!!!!!!!!!!!44 Az ilyen ember mint te, meg olvasson feljebb, hogy kinek milyen eredményei voltak eddig, azt add össze a kis fejedben.
-
balkoger
tag
válasz
tupacamaru #230 üzenetére
DVD és dvd közt is nagy a szórás, az én szar tv-mel is látom a különbséget, természetesen ebből nem akarok vitát, mivel a topik-ban szereplő alaplappal ezt még nem próbáltam ki. Viszont a konkrét film a gyerekemnek megvettem a Horton dvd mesefilmet, majd később amikor teszteltem a gépem teljesítményét hd videók terén, meg a core avc beállítása során, akkor 720-as illetve 1080 hd film sample-ökkel próbáltam ki, köztük volt a horton mesefilm, meg a mézengúz is. Mivel a mostani gépem össze van kötve a tv-vel én ott is összevetettem a képet és sokkal részletesebbnek láttam, mint a dvd-n csak ennyi, de mivel ez egy szubjektív dolog ezért maradjunk annál, hogy a divix-nél jobb a hd rip.
Sógorom most vett valami nagyon extra minden bemenettel ellátott képcsöves tv-t majd lehet, hogy elviszem hozzá és beszámolok az eseményekről. -
balkoger
tag
válasz
tupacamaru #223 üzenetére
Egyébként azért írtam hd filmeket, mert a kedvenc sorozatainkat hd minőségben rippelik le, legfőképpen még mindíg divix és dvd formátumok vannak itthon, de ha most kinézek egy filmet és megvan hd minőségben is akkor inkább azt "veszem" meg, gondolok a jövőre.
Sazabinak igaza van hd minőségű film sokkal szebb egy sima 72-es tv-n is, mint a dvd és nem mellékes, hogy a hd filmek többségének 2 hangja van és én szeretem megnézni eredetiben angolul is.
Mindenki hd ready-lázban ég, én még megelégszek egy képcsövessel, most használtan nagyon jó képcsövesek vannak a piacon, a nagy nappaliban bőven elfér. -
sazabi
aktív tag
válasz
tupacamaru #223 üzenetére
én is szoktam 720p filmeket nézni s-videon 72centis crt tv-n.1024x768-ba majdnem bele is fér a 720p (1280x720).
a különbség meg látványos a sima alacsonyabb felbontású divxekhez képest. -
balkoger
tag
válasz
tupacamaru #216 üzenetére
Pico Psu fogyasztására én is kiváncsi lennék, vagy a modecom os ház fogyasztása is jó lenne, de ott van Stheno barátunk kockája arra is kíváncsi lennék mennyit fogyaszt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Projektor topic
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Alkoholista nevelde
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest