Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #793 üzenetére
HI!
belegondoltam ,de enm eze gyuttem ide, hanem mert a hete megnesztem az gclf2 arat aszittem leforulok a szekrol: 17.5k atja eggg:- (
udv
neduddki
mod: tudom hogy eltedben nem hallotal meg jegyzokonyvrul, de a mero tipusak akkor is beereszokolhatnad me en nem latom...
amugy nalma meg: bof sajna nem votl idom masra, de ~29.?w fole egyszer sem maszott a voltcaft 3000 szerint xp kozben -
balkoger
tag
válasz
Nagyon jók az eredményeid, ebből is látszik, hogy az egymagos atom kevesebbet fogyaszt. Nekem nem sikerült ilyen eredményeket elérni, de kikapcsolt állapotban lévő fogyasztás kicsit fura, mert nekem a 300w-os codegen táp is 3,5w-ot fogyasztott kikapcsolt állapotban.
A másik amit tényleg nem kötekedésképpen írnék a hozzászólásodra, hogy a múltkor néztem meg az ELMŰ-s számlámat és a kwh-hoz tartozó ár az egy nagy átvágás, mert nyugodtan megszorozhatod 2x .Ugyanis az én fogyasztásomhoz pont ugyanannyi járulék társul összegben!!!!!!!!!!!!
Vagyis nézd meg ezeket a tételeket:
- Szénipari támogatás (mert hogy ne szénnel üzemeljen az erőmű???)
- Elosztói veszteség (ezt is én fizetem szegényeknek)
- Kapcsolói díj (mint a telefontársaságnál)
- Kedv. árú vill. energia támogatás (ez vicc)
Nálunk ugyan nem 42 forint, hanem 35, de ez felháborító volt, lehet hogy leszkennelem, ha megtalálom!!!! -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
hm király kis lap és köszi az eredményeket,így elég megnyugtató!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Windows 11
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő