- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
neduddki #798 üzenetére
Jaja, nekem is csak néha ugrott föl 30 fölé, talán kétszer érte el a 31W-ot a számláló, pedig jó darabig skubiztam.
A 17,5k valami nagyon akcijós ár, ahogy nézem, a legtöbb helyen még mindig 20-22e kisker bruttó körül van. Annyit meg nem vagyok benne biztos, hogy ér. Holnapra meg is nézem, hogy apósomnál mennyit eszik a Giga 945-ös lap a Celeron D420-szal, 2GB RAM-mal, meg egy rakás digitalizáló, meg műholdas, meg tv-tuner kártyával.
Amúgy kb reális értéket kell adjon a fogyasztás, periféria csak egy IBM pöcökegeres utazóbill van a géphez csatolva, van benne fél giga RAM, és egy 250-es 3,5" Seagate HDD, ill. egy 12" venti a lap fölött, és egy 4cm-es venti a tápban. Már ha ezek számítanak fogyazstás szempontjából.
Balkoger: Én elosztottam az átalányos számlaösszeget a tavaly fogyasztott havi átlagos energiával, és kijött.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest