Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
szaszlaci
üzenetére
Igen olyan van. Csak foobar-hoz van egy plug-in amivel minden csatornát szépen be lehet állítani(késleltetés hangerő...) De ha azt mondod megcsinálja a leválasztását a mélynek kiprobálom. Most néztem a beállító progiját a hangkarinak, és külön rész van az előlapi és a hátlapi csatlakozok érzékeléséhez.
A nem használt részeket maga a proci kapcsolja le. Szerintem az acpi inkább a készenléti állapot/hibernáláshoz kellhet. Máshol ezt találtam rá: "Az ACPI az energiamenedzsment mellett széleskörű lehetőségeket kínál a wake-up funkciók megvalósítására is."
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest