- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
turorudi
aktív tag
Sajnos korábban slendriánságból félrevezettem már egy érdeklődőt.
A ModeCom 302 ház tetején a nyílásra egy 12cm-es venti nem megy rá úgy, hogy az teljes egészében ráférjen. Persze szerintem akkor sincs semmi, ha kicsit lelóg a nyílásról, mert biztos úgy is épp elég levegőt fújna.
De a lényeg: most lemértem a nyílást, ami 9x11cm. Tehát még egy 92mm ventinek sem lenne meg a tökéletes illesztési pontja. De szerintem ez majdnem mindegy is, mert max.20mm vastag venti fér el belülre a ház teteje és a gyári hűtőbordák közé (nekem a Zalman legyező fölé kb. egy papírlap fér csak be), viszont itthon leginkább csak 25mm vastag ventiket lehet beszerezni.
A ház tetején a nyílásra lehetne rakni kívülre, csak azt gyermekes gépépítőknek nem ajánlom, mert a halk üzemet hamar felváltaná a hangos sírás, mikor becsípődik a ventilátorba a gyerek ujja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest