- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
válasz
tupacamaru #230 üzenetére
DVD és dvd közt is nagy a szórás, az én szar tv-mel is látom a különbséget, természetesen ebből nem akarok vitát, mivel a topik-ban szereplő alaplappal ezt még nem próbáltam ki. Viszont a konkrét film a gyerekemnek megvettem a Horton dvd mesefilmet, majd később amikor teszteltem a gépem teljesítményét hd videók terén, meg a core avc beállítása során, akkor 720-as illetve 1080 hd film sample-ökkel próbáltam ki, köztük volt a horton mesefilm, meg a mézengúz is. Mivel a mostani gépem össze van kötve a tv-vel én ott is összevetettem a képet és sokkal részletesebbnek láttam, mint a dvd-n csak ennyi, de mivel ez egy szubjektív dolog ezért maradjunk annál, hogy a divix-nél jobb a hd rip.
Sógorom most vett valami nagyon extra minden bemenettel ellátott képcsöves tv-t majd lehet, hogy elviszem hozzá és beszámolok az eseményekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest