- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Skyhigh #1542 üzenetére
Néztem egy leírásban, hogy hány % terheléstől garantált a 80% hatásfok, de már nem tudom... Noti táp alatt pico psu-ra gondolsz, vagy bármilyen notiból bontott tápra? Utóbbi amúgy nem tudom milyen árban van, de átgondolva persze job lenne, csak hát tuti nem 4k, mint ez a táp volt. Hosszabb távon lehet lecserélem amúgy...
Mennyiért lehetne szerezni egy ilyen tápot?Egyéb: távirányítót szereztem, és találtam is lirc-hez leírást, konkrétan ehhez a típushoz, nemsokára begyűjtök egy usb-s infra vevőt.
A headles start-upot úgy látom sikerült megoldani. Volt egy olyan gond, hogy ha a tv áramtalanítva van és így kapcsolom be a gépet, akkor nem talál kijelzős, és az X nem indul (ami azért kell, mert erről megy a mythfrontend, nyílván). Ami még érdekesebb, hogy ha mégegyszer beírom, akkor elindul, tv szintén kikapcsolva... szóval most a startupban két X indítás van, tudom nem szép, de így megy. Utána pedig 'su'-val indítva a mythubuntu, lévén különben nem tudja melyik user indítja és nem találja a home-ot, vagyis egyáltalán nem indul. Mindez amúgy egyszerűen az rc.local-ba hajítva.Ami még hátra van: energiagazdálkodás, és így a kijelző lekapcsolásának letiltása; lirc és távirányítás beizzítása; szerverről közös média megosztása; tesztelés; házépítés, hűtés optimalizálás és hangtalanítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest