- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fujifilm X
Hirdetés
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
guest 21#! Én is azt mondtam, hogy az Intel lapok nagyon stabilak. Ez el is várható, elvégre egy célra tervezik őket, és arra tökéletesen is megfelelnek. Nem mondtam, hogy az MSI stabilabb lenne. Csak azt, hogy egy jól összerakott MSI lap is lehet olyan, amellyel 2 év alatt semmi probléma nem adódik.
És én nem a tuningot nézem. Mindig az egyéb szolgáltatások érdekelnek. Pl. a D-Bracket egy eléggé jó ötlet. Vagy az MSI USB Key dolga. Meg még sorolhatnánk. A tuning pedig nem elítélendő dolog, mert ha pár hónap múlva kell, akkor ott van.
Aki Intel lapot vesz, az szarik a tuningra. Ezt tudjuk. Nem is mondtam, hogy szar az Intel alaplap, csak azt mondtam, hogy stabilan natúr. És kész. Arról van szó, hogy itt a fórumozók nagy része inkább egy MSI lapot tankolna be.
Ahol a stabilitás, megbízhatóság számít, oda az Intel a tuti. Viszont a házi buherátoroknak tuning kell. A topic indítója is a tuninglehetőségekről érdeklődött. Talán ő is jobban örülne egy MSI lapnak...
Aktív témák
- Revolut
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xbox Series X|S
- Arc összefoglaló szerkesztés
- További aktív témák...
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- PS Plus előfizetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest