- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Megértelek. Csak hát pont arról van szó, hogy aki nagy tételben találkozik a cuccokkal, annak sokkal (kb. 100x :) ) nagyobb az esélye, hogy szarral találkozik.
Aki meg vesz egy MSI lapot, az legalább 1 évig elvan vele, ha nincs baja, akkor nem tudja szídni. Persze aki naponta találkozik 5-tel, és kifog 2 szopottat, az átkozza.
Az is igaz, hogy az Intelből viszont mindegyik rendben lesz. Ez már csak így van. -
andorpapa
őstag
guest 21#! Én is azt mondtam, hogy az Intel lapok nagyon stabilak. Ez el is várható, elvégre egy célra tervezik őket, és arra tökéletesen is megfelelnek. Nem mondtam, hogy az MSI stabilabb lenne. Csak azt, hogy egy jól összerakott MSI lap is lehet olyan, amellyel 2 év alatt semmi probléma nem adódik.
És én nem a tuningot nézem. Mindig az egyéb szolgáltatások érdekelnek. Pl. a D-Bracket egy eléggé jó ötlet. Vagy az MSI USB Key dolga. Meg még sorolhatnánk. A tuning pedig nem elítélendő dolog, mert ha pár hónap múlva kell, akkor ott van.
Aki Intel lapot vesz, az szarik a tuningra. Ezt tudjuk. Nem is mondtam, hogy szar az Intel alaplap, csak azt mondtam, hogy stabilan natúr. És kész. Arról van szó, hogy itt a fórumozók nagy része inkább egy MSI lapot tankolna be.
Ahol a stabilitás, megbízhatóság számít, oda az Intel a tuti. Viszont a házi buherátoroknak tuning kell. A topic indítója is a tuninglehetőségekről érdeklődött. Talán ő is jobban örülne egy MSI lapnak... -
andorpapa
őstag
(ex-guest #13!) Ugye nem megint azzal jössz, hogy az MSI lapok, főleg SiS chipsettel szarok?
[Az impertinens és antikonstruktív gesztet kimoderáltam... -karib]
Szerintem egy Intel alaplap még akkor sem jó vétel, ha nem akarsz tuningolni. Tényleg stabil, meg nincs vele gond, viszont egy csomó olyan dologtól esik el vele az ember, ami a legtöbb gyártónál alapfelszerelés. Nem kezdem el sorolni, nézd végig pl. egy MSI és egy Intel alaplap feature listáját. Melyiken vannak jobb dolgok?
Ha jól összeépítesz egy P4-es konfigot, akkor az is stabil. Ja, és a kondik mérete még nem jelent semmit. Ezt már régóta tudjuk. Ne mondd má', hogy a kondik mérete miatt lesz stabil az alaplap!
Az 1.7-es Celeron meg egy butított Willamate, nagyon olcsón. De a teljesítménye is ezt a szintet hozza. Szóval add el, legalább az alaplapot. Ha teheted, akkor egy tuning lapot, meg egy 1.6A Northwood-ot pakolj a kosaradba. Persze egy jobb videokártya sem ártana.
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Windows 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest