- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Házimozi belépő szinten
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Cserelik azt is mert meghalt, memoria tulelte a "talalkozast".
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
Jarlaxle
üzenetére
Vegul egy Asus X99-A alaplap lett. Kereken 1 napig ment, utana mar nem lehetett bekapcsolni a gepet. Vissza gariba, ma szoltak garibol, hogy az alaplap VRM hibas es megsutotte az o procijukat is amin teszteltek. Olvastam peidg sok kulfoldi forumon es itt a topikba is, hogy hulladek az Asus, de biztam benne hogy en jot fogok ki, hat a tanulsagot azt hiszem levontam az esetbol. Jovo heten johet a masodik kor a csere cuccokkal.

-
Jarlaxle
senior tag
Sziasztok!
Melyik a legolcsobb alaplap amelyik vallalhato tuningra kepes (5820k ala lesz)? Semmi extra felszereles (wifi, bt) nem kell, nem lesz extrem tuning se, csak olyan atlagos fajta, amit egy Noctua D14 lehut, tehat nem rekordokra hajtok. Visszaolvastam ez latom hogy van ez az OC Socket dolog, ez kell vajon nekem az elobbiek figyelembe vetelevel? Iponba eddig az Asrock Extreme4/3.1 tunik a legvallalhatobbnak arban+felszerelesben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hobby rádiós topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Akciókamerák
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- LEGO klub
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest