Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
DarthSun #7608 üzenetére
Ha az az amit az IntelRCSetup alatt az IIOO-nál találtam("PCI E Line ..." : AUTO/Disabled/Enabled) az AMI-BIOS-ban, akkor lehet.
Mint minden szerveres BIOS-nál más neveken fut sok (egyébként azonos) "civil" beállítás. Nem egyszerű eligazodni rajta.
A tuning-BOS-ban az sem egyértelmű, hogy az AUTO beállításnál írja felül a DRAM feszültséget(RAM Timing, ... Voltage-ben), vagy a "Force 1,35/1,5V"-nál is! -
5leteseN
senior tag
válasz
MasterDeeJay #7591 üzenetére
Délután-este végig nézegetem a listát.
A JINGSHA-8D3-at gyűröm én is, a RAM-ok páronként kaptak saját kis blower-ventit, melegedési gond azóta nincs is, "csak" ez.
-
5leteseN
senior tag
Négy csatornás (szerver-)DDR3-al kinek menyi volt a legnagyobb "winsat mem" sebesség. Nekem 38e fölé nem nagyon akar menni 1866-on a mostani X99-es kínai(E5-2672v3), sőt: beragadt 18.000 MBps körül, ami csak a két-csatornás üzemmód teljesítménye pedig 3-as, 4-es módban is teszteltem.
RAM-hibára utaló jelet nem látok működés közben.Mi a WTF lehet?
BIOS-ban már néztem manuális beállításban is, AUTO-ban is, nem lett jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motoros topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest