- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi hangfal építés
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #3389 üzenetére
M.2-t miert is nem lehet kihasznalni az x99-en?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Érdekes történet, mert én pont az ellemkezõjét tapasztaltam. Nálam a nyügös 6700K után, felszabadulás volt az X99. És még gyorsabb is...
Két lapot próbáltam , de nem volt rendben....X99-nél pedig sem a Gigára sem az MSI-re nincs panaszom. Na jó, az utóbbira egy kicsit....de az más történet.Meg aztán minõségben a high end és a mainstream között is van különbség.
-
woros
őstag
válasz
Bocs lejárt a szerk. idő.
Nincs sata m2, de attól még pcie m2 van, sőt egyes lapokon dual m2 32Gb/s sebességgel. Nem értem ezt mire írtad. A tervező proginak aligha az a +5-10% kellett a jó működéshez főleg tuning mellett ez szertefoszlik.
-
woros
őstag
válasz
Nekem is volt 6700k mégis azért dobtam, mert hülyeségeket csinált a lap+windows (akármelyik win) működött de bios update után furcsán viselkedett köszönhetően a kiforratlan biosoknak még szept. környékén aztán a windows system logban corrected hardware error logok ezrével!! folyamatosan az összes magra és ramra vonatkozóan. Ez normális? Hát egyeseknek lehet, de szerintem biztos hogy nem. Na ennyi elég is volt ebből. A másik, hogy egy volt ismerősnek a hyperx ramokkal el sem indult a deluxe lapja, de dominatorral igen. Köszi
Nekem meg a z170pro gaming lapban simán ment ugyanaz a hyperx kit.
X99 fronton "csak"
1 lapom döglött be azóta a másik ugyanolyan lap hibátlanul megy, de legalább nincsenek ilyen hülyeségek, de ezt a storyt te is megélted ugye.
Ja igen meg ugye a 3000-es corsaireket a procim nem szerette, de ez is javítva lett hála a ramjaidnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Metal topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest