Hirdetés
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Projektor topic
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
M.2-t miert is nem lehet kihasznalni az x99-en?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Érdekes történet, mert én pont az ellemkezõjét tapasztaltam. Nálam a nyügös 6700K után, felszabadulás volt az X99. És még gyorsabb is...
Két lapot próbáltam , de nem volt rendben....X99-nél pedig sem a Gigára sem az MSI-re nincs panaszom. Na jó, az utóbbira egy kicsit....de az más történet.Meg aztán minõségben a high end és a mainstream között is van különbség.
-
woros
őstag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Bocs lejárt a szerk. idő.
Nincs sata m2, de attól még pcie m2 van, sőt egyes lapokon dual m2 32Gb/s sebességgel. Nem értem ezt mire írtad. A tervező proginak aligha az a +5-10% kellett a jó működéshez főleg tuning mellett ez szertefoszlik.
-
woros
őstag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Nekem is volt 6700k mégis azért dobtam, mert hülyeségeket csinált a lap+windows (akármelyik win) működött de bios update után furcsán viselkedett köszönhetően a kiforratlan biosoknak még szept. környékén aztán a windows system logban corrected hardware error logok ezrével!! folyamatosan az összes magra és ramra vonatkozóan. Ez normális? Hát egyeseknek lehet, de szerintem biztos hogy nem. Na ennyi elég is volt ebből. A másik, hogy egy volt ismerősnek a hyperx ramokkal el sem indult a deluxe lapja, de dominatorral igen. Köszi
Nekem meg a z170pro gaming lapban simán ment ugyanaz a hyperx kit.X99 fronton "csak"
1 lapom döglött be azóta a másik ugyanolyan lap hibátlanul megy, de legalább nincsenek ilyen hülyeségek, de ezt a storyt te is megélted ugye.
Ja igen meg ugye a 3000-es corsaireket a procim nem szerette, de ez is javítva lett hála a ramjaidnak. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PH! Darts
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Half-Life 2
- iPad topik
- Hardcore café
- Projektor topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem meg a z170pro gaming lapban simán ment ugyanaz a hyperx kit.
Ja igen meg ugye a 3000-es corsaireket a procim nem szerette, de ez is javítva lett hála a ramjaidnak.