Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve #1267 üzenetére
En irtam mar korabban is, hogy az az 1db teszt a 6700K-val, ahol jatekokban begyalazza a tobbi procit, kamu. Az osszes olyan game, ami pl. a Cryengine -t hasznalja, az profital a tobb magbol. Annyira, hogy meg a 8 magot is meghalalja par plusz FPS-el a 6-hoz kepest. Es igen, ezek itt alap ertekek, tehat a 6700K-nak volt min. 400MHz elonye. Es az 5820K is tudja a 4.7GHz-t 24/7-re. Szoval en sem ertem a hypot a Skylake korul, tekintve, hogy derekasan tul is van arazva a keszlethiany/kereslet miatt. Igy fordulhat elo, hogy egy 4 magos cpu dragabb, mint a 6 magos. LOL...
-
trek81
senior tag
válasz
ten point
-
válasz
Vmi gáz van az intel oldalával most.
Regisztráltam másik email-el és oda még levél se érkezett,pedig kellett volna.Annyira bírom amikor csinálni akarok vmit és pont akkor nem elérhető az oldal minden szolgáltatása.
nem igazán biztosítok be naponta procikat,és pont az nap nem megy rendesen amikor biztosítani akarnék,kva jó.#1269 hpeter10 :
El sem jutok odáig. Amíg be nem lépek addig nem tudok csinálni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox Series X|S
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest