Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareius
tag
Bocsi saját hülye konyhanyelvemen fogalmaztam. (multithreading ra gondoltam). Nem tudom mi van ma velem

Engem most a technológiai különbség érdekel és nem az ár teljesítmény mutató a jövőre nézve. Sokan szeretik a köztudatban használni az ár teljesítmény mutatót hangoztatni pedig abból több fajta létezik a közéletben csak a pillanatnyi ár érték mutatót használják egyszerű gyors, de nem reprezentatív („mit kapok most a pénzemért”) ez nem részletezném tovább és nem is fogom.
Szóval ami igazán érdekel mekkora előrelépés valójában Ryzen technológiailag egy Core i7-5820K-hoz képest vagy egy újabb 8 magos Intelhez képest. És hogy milyen irányba fejlődik tovább a ezen eszközök piaca tényleg több program végre normálisan használja a többszálúságot stb.
Nem vagyok informatikus így a szoftverhez hülye vagyok rendesen. Hardvert szoktam építeni másoknak nálam ez olyan mint másnak a gépkocsi építés, így ebben sem vagyok igazán otthon. valószínű ez a gyermekorom legójának felnőtt változata habár ki tudja szerintem a Legó már költségesebb.

Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Elemlámpa, zseblámpa
- Arc Raiders
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest