Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Kéz meleg akkor is mikor a processzor 90 fokon szaladgál.
Lásd, én dolgoztam delidelt processzorokkal, az i7 7700K 5,1 Ghz IBT alatt simán feltudta melegíteni a radiátort több körös teszteknél, volt értelme a hűtésnek.
Most jelenleg malmozik a *gyerek víz is.Más téma, de egy 980Ti vel is játszottam kompakt vízzel, képzeljétek azt annyira feltudta fűteni, hogy forró volt a radiátor 325W TDP nél, lényegében nem tudtad megfogni, mikor lekapcsoltam a gépet, 5 - 10 perc volt mire azt mondtam na jó most már szerelhető az egység, na oda már tényleg egy nagyon jó vízhűtő rendszer megtenné a hatását, amiben elegendő víz, keresztmetszetek vannak, biztosítva a megfelelő áramlást.
Én is szeretnék, sőt vásárolok is épített vízet, ne tessék félreérteni. De elsőnek megnézem a CLU mit hoz ki az i9 7900X - ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő