Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Jaja láttam Jay friss videóját, gondolom az után mondod Te is. Bár ő jót fogott ki, mert szerintem deliddel a 4.7-4.8GHz 24/7 meglehetett volna neki azzal a CPU-val, csak kell a delid. Meg egy egész blokk a VRM-re, mert melegszik hiába Rampage VI Extreme.
Így 2017 végén én nem látom értelmét az SLI-nek, több a negatívum, mint a pozitívum. A régi játékok még úgy ahogy jól skálázódnak két GPU-ig (már amelyik) de oda meg egy 1080Ti is bőven elég. Még 2160p-n is, kivéve ha 144Hz a cél, de azt a monitort még nem kapni. Bár 3D modellezőt említettél, az más.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő