Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

Nna, procituning nagyjából belőve: egyelőre rajta van a kupak, és őszintén én sztem nem fogok kupaktalanítással vesződni, inkább így adom majd el. Hogy miért is, avagy az eredmények:

1.9V CPU, 1.25V cache feszkó, 3.2GHz mesh, 4.4GHz all core: 100+°C-ra pörgeti egy cinebench r23 :Y. Ok, ez sok lesz. Node kell nekem 4.4GHz 10 magon? nem. Szépen kiválasztottam a 3 leghűvösebb magot (elég nagy különbség volt a 3. és 4.+ helyezettek között), azokat felnyomtam 4.6GHz-re, többit visszafogtam 4.2-re: cinebencs multi szinte pöccre annyi, mint 4.4GHz all-core-on, viszont a max hőfok 93 fokig enyhült.
    Érdekesség, hogy az aida beépített cpu-burnere alig emelte 70 fok fölé a rendszert...

Nekem most játékos időszakom van, erre tökéletesen meg fog felelni a kevés mag x4.6GHz +többiek ketyere 4GHz körül + HT valszleg kilövésre vár.

Ja és hogy mennyiazannyi: single core a 4.6GHz-es magokon se tudtam elérni az 1300-as single core szintet. Ebből így sose lesz meg még egy Ryzen 5900 szintje se...

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák