Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Nna, procituning nagyjából belőve: egyelőre rajta van a kupak, és őszintén én sztem nem fogok kupaktalanítással vesződni, inkább így adom majd el. Hogy miért is, avagy az eredmények:
1.9V CPU, 1.25V cache feszkó, 3.2GHz mesh, 4.4GHz all core: 100+°C-ra pörgeti egy cinebench r23 . Ok, ez sok lesz. Node kell nekem 4.4GHz 10 magon? nem. Szépen kiválasztottam a 3 leghűvösebb magot (elég nagy különbség volt a 3. és 4.+ helyezettek között), azokat felnyomtam 4.6GHz-re, többit visszafogtam 4.2-re: cinebencs multi szinte pöccre annyi, mint 4.4GHz all-core-on, viszont a max hőfok 93 fokig enyhült.
Érdekesség, hogy az aida beépített cpu-burnere alig emelte 70 fok fölé a rendszert...Nekem most játékos időszakom van, erre tökéletesen meg fog felelni a kevés mag x4.6GHz +többiek ketyere 4GHz körül + HT valszleg kilövésre vár.
Ja és hogy mennyiazannyi: single core a 4.6GHz-es magokon se tudtam elérni az 1300-as single core szintet. Ebből így sose lesz meg még egy Ryzen 5900 szintje se...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest