- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Shkiz0 #13155 üzenetére
Az normális hogy 8 óra Blendet kibírt a proci de fél órát sem small fft alatt
1,5375v fesszel volt ilyen (így néha fagyott is játék alatt (szabályosan telecsíkozta függőlegesen a moncsit , végig ) pedig azthittem stabil, és a vga a ludas de úgynézki nem így van) , most 1,55-nél úgy néz ki jó, de nem tudom adjak e neki ennyit hosszútávra..
1.-2. mag 80 fok 3.-4. 75fok +-1-2, ugyan biosból beállított érték a fesz de tartja rendesen
Pedig 1,275v VID-es proci -
Foxmulder89
senior tag
Egész idáig ,,szenvedtem'' azzal ,hogy hogy tudnám 3ghz fölé húzni a procit, mert afelett rögtön lefagyott terhelve. Ki is cseréltem egy másikra (1.325 VID --> 1.275) de ez sem segített, hiába állítottam akárhova is mindent. X38-DS5 lap jó szellőzéssel, Infinityvel de a chipset mégse kapott elég levegőt, szóval csak azt akarom mondani akinek ,,csak úgy'' lefagy a húzott rendszere az nézze meg nem melegszik e túl az alaplap, főleg hasonló kombóval
(everest érték nálam nem mérvadó, 45 fokot írt..)
Végre örülök hogy megy, megkaptam a lelki békét
Most már csak akkor foghatom a fejem ha a táp öngyujtóként fog funkcionálni -
Foxmulder89
senior tag
válasz
00roli00 #12638 üzenetére
Igazából az zavar hogy tesztnél rögtön lefagy 3,2-től felfele, nem pedig hibázik mint nemrég mondjuk az E6400-al..függetlenül a fesztől.
btw tudom hogy nem teljesen idetartozik, de X38 as lapokon, legalábbis a DS5-n egy rakat új beállítható dolog van pl P35-höz képest, aki tudja mik ezek letudná nekem írni? vagy elküldeni privátbamegköszönném, holnap otthon leszek tudok írni példát is
-
-
Foxmulder89
senior tag
Üdv, lehetséges az hogy egy Q6600 (G0) ,,csak'' 3ghz-ig bírná a tuningot?
( itt viszont atomstabil, alapfeszen )
3150mhz a legnagyobb érték ahol Prime95 nem fagyott ki rögtön,de késöbb igen
Blend tesztnél, efelett kb mind1 mennyi feszt adok neki nem hajlandó nem lefagyni
Kapott a lap is meg memó(5-5-5-15) is +0,3v-t de így se ment, hőfokok rendben pedig. Gondoltam a tápra esetleg hátha az de amíg a vga-k nincsenek terhelve addig sztem kizárva... vagy tévedek ? ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest