Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Köszi a választ!
Everesttel nem néztem a hőfokot eddig. Intel burn testtel és prime95-el teszteltem, a hőfokok eltérőek: CoreTempnél 65 fok körül szokott mozogni, HWmonitornál az eltérés + 5-10 fok szokott lenni, ezért nem tudom melyik a valós.
Eddig 3.2 Ghz-ig húztam a procit, ekkor a vistánál volt már probléma, de win 7 alatt intel burn testtel és prime 95 alatt stabil volt. Próbáltam a gyári tuning beállításokat manuálisan beállítani a biosban, azzal is stabil volt, igaz az csak 2.9 ghz volt.
A feszültség beállításánál az jó, ha a cpu-z-ben lévő feszültségértéket állítom be manuálisan a cpu-nak? Feszt nem nagyon szeretnék emeleni, viszont észrevettem, hogy a bios néha elég magasra állítja be, ha auton hagyom. Azt hiszem ha manuálisan normálra van beállítva a fesz, akkor az 1.3125 V, ez elég, vagy kellene emelni rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi