- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe999
tag
válasz
Graphics #4158 üzenetére
Én korábban egy Gigabyte BRIX BXBT1900 -et használtam, ami garidőn belül tönkrement. Szerencsém volt, mert nem tudták megjavítani, így visszaadták az árát és vettem helyette 36e Ft-ért egy Intel NUCCAYH -t. Kb.3 hőnapja használom és eddig nagyon pozitívak a tapasztalatok. A BRIX-hez képest csendesebb, grafikus UEFI-vel rendelkezik, egy csomó mindent lehet benne állítani. UEFI-ből lehet konfigolni, pl. hogy a TV bekapcsoláskor felélessze-e a gépet, kikapcsoláskor lekapcsolja, vagy esetleg alvó módba küldje, de azt is be lehet állítani, hogy a gép induláskor kapcsolja be a TV-t és a TV váltson a megfelelő HDMI bemenetre. Én jelenleg a hálószobában egy FHD TV-re kötve használom kodival média lejátszóként és netezős gépként. Kipróbáltam egy 4K-s TV-vel is, azt tapasztaltam, hogy a desktop felbontást 3840x2160-ra állítva egy picit sok neki, lassabban mozog az egér, szóval érezhetően kevésbé pattogósan működik mint FHD beállítás mellett. Lehet, hogy ezen a dual channel segítene, pillanatnyilag a BRIX-ből megmaradt 1db 4 gigás modullal használom. Youtube 4K -t csak az Edge böngészővel lehet lejátszani, a többi csak 1440p-t ajánl fel. MPC-vel nem ment a 4K, viszont kodival helyreállt minden, az általam kipróbált 4K tartalmak közül mindent vitt.
Ha valakinek van kérdése a géppel kapcsolatban, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged