Új hozzászólás Aktív témák
-
Gork
tag
válasz
Dolphine #1915 üzenetére
Hááát...én egy ASUS T100-at cseréltem le egy Wintel W8-ra. Utóbbitől 70-ért váltam meg, mert bár én arra vettem, hogy konferenciákon, tárgyalásokon ne laptopot kelljen magammal vinni, végül mégsem lett kihasználva. Otthonra viszont kényelmesebb volt egy TV-re köthető kis kütyü.
Amennyiben belefér a keretbe, én az általad említett feladatra biztos nem cseréltem volna le az ASUS-t. Egyszerűen azért, mert bár könnyen hordozhatóak ezek a MiniPC-k, azért az én tapasztalatom alapján mégis inkább nyugodt, otthoni használatra valók. Már csak azért is, mert ha mondjuk osztály előtt akarsz vetíteni, slideshow-t indítani, azért nem mindegy, hogy töltöget-e előtt, szaggat a videó ezért inkább gyorsan megnyitod egy másik lejátszóban, ami tapasztalataid alapján jobban kezeli a MiniPC-den azt a formátumot stb.
A MiniPC-k szerintem kompromisszummal élvezhetőek. Tisztában vagy vele, hogy a kanapéból nem nyitsz meg egyszerre 8 lapot a Chrome-ban (főleg mivel előtte átböngésztél egy csomó tesztet és kitapasztaltad, hogy normál böngészésre az Opera hasít, ellenben ha indavideót vagy flash-t nézel, akkor az Edge-et kell megnyitnod. Mert bár ott a böngészés lassabb, de Operán meg szaggatnak az előbbiek...)
Szóval az ilyen kompromisszumoknak - nekem legalábbis - nem lenne helye, ha prezentálok. Erre az ASUS tökéletes volt, ott minden ugyanúgy ment, mint az asztalin. Persze nem Photoshop, hanem videók, böngészés stb..
Szumma szummárum, ha meg tudod engedni magadnak, akkor én bátorítalak, hogy nézz szét a Windows-os hibridek között. Ahogy írtam is, 70 körül már kapsz nagyon jó állapotú, bőven garis példányokat. De pl. a T100-ból ne a vinyósat vedd, mert nehezebb, külön kell tölteni a klaviatúrát, és a HDD azért nem annyira szereti az állandó utaztatást. Ha pedig a keret megszabja a lehetőségeket, akkor egy miniPC és jobb, mint a semmi.
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OLED monitor topik
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Windows Insider Program
- Reklámblokkolók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest