- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Hogy... most... ez... mi ez? Hővezető ragasztóra, thermal padra gondolsz? S ez meghajtókban? Szétszedtem már párat, de eddig nem találkoztam vele, igaz nem nézelődtem órákig az alkatrészek felett... Meg az is lehet, hogy fogalmam sem volt mi az...
Hol található ez helyileg?
Az árnyékoló lemezt lazán lelehet pattintani, nem szükséges hozzá nagyobb erő kifejtése, a procin, gpu-n van hővezető ragasztó, annak érdekében, hogy a lemezre vezesse a hőt, aminek az ég egy adta világon nyúlf--nyi jelentősége sincs, egy ilyen vékony acél lemez nulla hőt nem tud elvonni.
Érdekes felvetés freaktab-on a termo elektromos hűtés használata, bár szinte nulla információm van a témában, mert eddig nem érdekelt, tudtam, hogy mini hűtőkben ezt alkalmazzák, de még a technológia lényegét sem ismertem, viszont teszt videók alapján elképesztően hatékony, s olcsó megoldás, csak fogalmam sincs a "fogyasztását" illetőleg, az ok, hogy gyenge áram, 3-12V, de hogy hány amperes táp kellene hozzá, arról nem találtam infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged