- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
interstate76 #712 üzenetére
A topik látogatóinak totális zaklatása, amit csinálsz. Esetleg abbahagyhatnád végre, mert elüldözöd azokat, akik érdeklődni jönnének ide, hogy a téma címében írt két Intel Atommal milyen miniPC kerül éppen kiadásra. Ezért kattintanak rá a címre. Nem azért, hogy milyen egy MK908, vagy más hasonló cucc. Az nem érdekli őket, mert akkor arra kattintanának. Az sem érdekli őket, hogy milyen egyéb processzorral szerelt miniPC kapható, mert akkor az általános miniPC topikra kattintanának, aminek te már "rettentő régóta", bár kevesebb, mint 877 napja tagja vagy és már akkor volt miniPC-d, amikor még ki sem találták.
Egyszóval szerintem hagyd abba, mert nagyon unalmas a nem ide tartozó hozzászólásaidat olvasni. Nem ezért vettem fel a topikot a kedvencek közé. Hogy pontosan érthető legyen, én pl. azért, mert érdekelt a Pipo X7, majd elkezdtem olvasni és az érdekel, a közeljövőben lesz-e jobb alternatíva, vagy sem és ezen második esetben megveszem. Ennyi. Pl. semmiképpen nem érdekel egy androidos MK lejátszó, amitől sikítófrászt kaptam már akkor, amikor te még csak párszáz napja voltál jeles tagja a fórumozóknak.
Gondoltam felvállalom a többiek nevében a fenti véleményt, majd ha nem értenek egyet, akkor leszavaznak, de ha nem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- Mac mini (2023 with M2)
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X + RX 6600/6700XT/6800/9060XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest