- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
500mA az igaz, van rajta 4 port, hülye példa de ha épp mindet használod az 2A.
A12W tdp a proci és az igp, de van még ram, usb vezérlő, lan wifi audio stb. modulok, ezeknek is van fogyasztásuk, + a külső perifériák, bill. egér, egyéb.
Igen, most mondod hogy ezek nem kilowattokat kérnek, de sok 50-100mA az összeadva nem kevés.
Az usb3 hubot nem kis hazánkba kell vásárolni (mint ahogy lassan mást se...) hanem pl. [innen] , nekem 1 éve postával 1400Ft volt és teszi a dolgát.Nincs természetesen kizárva hogy usb tápvonalon hardverhibás mini pc-t fogtál ki.
Valamint a w10 a háttértárakat (nálam legalábbis) 20-30 másodperc tétlenség után elküldi aludni, lehet szoftveresen is gond van nálad, az ébresztésnél valami nem rendesen áll vissza.És mégegy, én 16 év windows2000 és windows xp (kis w7 is volt) után múlt évbe találkoztam először windows10-zel, a Cenovo mini pc-m ezzel az oprendszerrel érkezett, de ha lenne lehetőség isten az atyám ráhúznák egy xp-t.
Ennyire makacs önfejű idióta win rendszer a világon nincs mégegy.
A w10 topikot hónapokig bombáztam a kérdéseimmel,
pl. a random vinyó ledobálás, a frissítések tiltása, (legrosszabbkor indítja újra gépet, nem zavarja a 10 nyitott munkaablak, áááá, visszavonhatatlan azonnali reboot) a wifikezelés egy kalap sz...ar, a külső meghajtókon állandó jogosultságproblémák, az idióta bejelentkező képernyő és splashscreen tiltása, stb.
Deviszont, amit észrevettem, valamennyire öntanuló, a hibák lassan hetek alatt csökkennek, mintha megtanulná kezelni a dolgokat. Lehet hülyeség de nálam így van, pl. a random wifi eldobálás a napi 10-15-ről jelenleg heti 1-2.Interstate teljesen jól mondja, natív sata port mindenképpen kellene.
Én is kacérkodok ezokból a egy Voyo, Vorke készülékkel, befér a dobozba és nem lóg a vinyó egy szál madzagon kívül. -
interstate76
addikt
Vinyófüggő, hogy elég-e neki 500 mA.
Olyanról még csak nem is hallottam, hogy egy külső táppal/aktív usb hubbal is meghajtott vinyót eldobjon egy mini PC, vagy akármilyen másik gép.
Egyébként a Wintel W8-asaimat a gigabites lan csati hiánya mellett elsősorban azért adtam el, mert nem volt sata csatlakozójuk (+hely bennük egy beépíthető vinyónak).
(#4081) Lala79 Őszintén meglepne, ha driver probléma lenne, de persze ki tudja, hol lakozik éppen a számítástechnika ördöge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- PlayStation 5
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- OTP Bank topic
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- iPhone topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest