- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
tordaitibi #4086 üzenetére
500mA az igaz, van rajta 4 port, hülye példa de ha épp mindet használod az 2A.
Próbáltam úgy is hogy kizárólag egy cucc volt a kisgépbe dugva, vagy HUB-ba. De mondom, az egyik vinyó plusz tápcsatlakozós, arra egy 2.0-ás Samsung töltőt akasztottam rá, és úgy sem ment, ill. ment, csak folyamatosan eldobálja a winyót.Valamint a w10 a háttértárakat (nálam legalábbis) 20-30 másodperc tétlenség után elküldi aludni, lehet szoftveresen is gond van nálad, az ébresztésnél valami nem rendesen áll vissza.
Folyamatos adatforgalomnál, ill. letöltésnél is fennáll a probléma, de a vinyó alvását kikapcsoltam éppen emiatt, de alapban 20 percre van állítva.Az usb3 hubot nem kis hazánkba kell vásárolni (mint ahogy lassan mást se...) hanem pl. [innen] , nekem 1 éve postával 1400Ft volt és teszi a dolgát.
Ezek közül (Egy ebay keresést linkeltél) melyik az ami tápos USB3 HUB? Elküldenéd azt amit Te rendeltél?Akkor rendelek én is egy olyat, teszek egy próbát, de ha a Gearbest azt mondja, hogy kicseréli, és 3 napon belül kifizetik a visszaküldés árát is, akkor inkább lehet kicseréltetem. De jó lenne előbb más Voyo tulajjal kipróbálni, mert ha nála ugyanígy fennáll, akkor hanyagolnám ezt a Voyo szériát... mert én nem akarok plusz hubokkal, meg plusz 6ezer Ft-os SATA kábellel, utána meg a vinyó melegedésével küszködni...
Desktop gépemmel sosem voltak ilyen hibáim, amiket leírtál, bár mondjuk Wifit nem használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Használt asztali setup eladó!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest