- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Jaja. Tabletnek én is a tabletet ajánlom.
Számomra a LAN csatlakozási lehetőség baromira hiányzik erről a voyo-ról, pláne így, hogy még egy külső wifi antenna sincs rajta, nehogy már úgy kezdődjön a történet, hogy usb-s eszköz kell a lan csatlakozáshoz. Aztán most meg ez a belső kép, hogy igazából egy átbuherált tablet (mondjuk így érthető, hogy miért nincs lan)... Az akku láthatólag vaskos, mégis csak 3 órát bíra legbénább kínai win tablet is bír 5 órát. Én nem akarok borúlátó lenni, de én úgy gondolom ezek egy az egyben félredobott alkatrészek.
Szóval várom az első boxot, amivel elégedett lehetek...Pipo korrekt dobozba került, csak nem ártott volna kihasználni, hogy fém, s átvezetni rá a hőt, s nem ártana, ha nem "győzné le" az 1/16-os kínai Kingsing tabletem, többet vártam a plusz 1GB ramtól, mert baromira győzködtek az okosok a tabletes topicban, hogy az bizony kell, s pfőőő, 1/16-al nem is létezhetne windows 7/8 de ezzel az erővel nyugodtan ráköthettem volna a Kingsinget is a TV-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest