Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Egyik, általad linkelt eladótól sem vennék semmit.
(#1623) Mike88 +1 a Geekbuyingnak. A legjobb kínai webshopok egyike (ha nem a legjobb). A raktárkészlet-infójuk nem mindig naprakész, ill. a leárazásaik gyakran kamuk (legalábbis részben), de amúgy totál korrektek, vitás esetekben is. Pl. egy barátomnak nemrég rendeltem tőlük Wintel W8-at (azt mondta, nem zavarja a melegedés majd megoldja). Volt egy 20 usd-s kuponom, és miután a kézhez kapott mini PC-n még egy kis aknakeresőzéstől is 80 °C fölé (!!!) ment a CPU hőmérséklete (amiről küldtem nekik screenshotokat), felajánlották, hogy küldjem vissza full refund ellenében. Amikor megírtam, hogy elégedettebbek lennénk 15 usd partial refund-dal, másnap visszautalták a kért összeget, így lett 65 usd-ből egy hűtésmodra váró wintel w8-asunk. Összesen 2 vagy 3 levelet kellett írnom, és mindegyikre 1 vagy 2 munkanapon belül válaszoltak - ennél többet én nem várok el egy olcsó kínai webshoptól. Ugyanez pl. Antelife-on úgy nézett volna ki, hogy fizetés után nem válaszolnak egy levélre sem, csak akkor kommunikálnak, amikor a PayPalnál indítasz egy reklamációt.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nah látom az izraeli utolsó példányra sikerült valakinek lecsapni 5 perc alatt, vagy lehet az eladó vette le mert ráírtam hogy mennyi a szállítási idő.

Ahogy nézem az Ali-snál meg az van írva hogy csak Trial Win-es. Nem úgy volt hogy a T02-re már teljes verziót tettek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- ÚJ! Intel NUC Kit NUC5i3RY,16GB RAM,Bontott de ÚJ NUC5i3RY,Bontott de ÚJ NUC Kit NUC7i5BNK
- Kezdő Gamer PC - RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16gb RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest