Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

válasz interstate76 #1559 üzenetére

No de várj... nem azt írtad, hogy a streamnél volt gond nálad, vagy félreértettem? Szal hogy te plex-hez használtad "szerverként"? S hogy akkor jelentkezett a túlmelegedés, vagy nem? Mondjuk a Plex úgy néz ki egyre elterjedtebb, szal ebbe bele fognak futni még páran, függetlenül attól, hogy leírtad a tapasztalataid. 35GB-os filmmel még nem próbálkoztam, az tény, max. 20GB körüli BD25-el, s tizenpár GB-os fullHD mkv-kal, no annál abszolúte nem érte el a kritikus hőmérsékletet, ill. egészen addig igen, míg nem telepítettem a K-lite codec packot, de erről már beszéltünk. Úgy gondolom ha valaki médialejátszásra szánja, local vagy hálózat, egyszerű mp-el esetleg Kodival, s az említett 10-15gb körüli mkv-khoz ill. bd iso-khoz, akkor még mindig megfelel a Wintel buhera nélkül a feladathoz, ehhez egyébként szerintem elég a Pipo is, bár azt nem próbáltam hűtés nélkül. Viszont önmagában a chrome böngészőhöz buhera nélkül nem elég a Pipo, a hűtés totális hiánya miatt, ellenben a Wintel igen, szal azért előbb szólnám le a Pipo-t, mint a Wintelt (ez az egész persze nem neked szól!), még akkor is, ha az egyik fém dobozban van, a másik műanyagban, sőt hát azért pofoznám hazáig azt a barmot, aki fémházba tette, de nem használta fel hűtésre. Szóval végső soron annyit akartam csak ebből kihozni, hogy nem lehet kijelenteni a Wintelről sem, a Pipo-ról sem, hogy "nem jó", míg nem tudjuk, hogy mi lenne a felhasználási terület, valamire nem jó, valamire igen. Persze az kicsit kellemetlen, mikor megveszed, s csalódsz benne, ahogy én is, de miután kiderült, hogy a hűtéssel volt csak gond a Pipo-nál, ezek után ismét úgy gondoltam, hogy az elvárásaimat kielégíti, (net, torrent, film).

Solten! Az SZVSZ az egy egyéni dolog, ahogy te érzed... A számok viszont magukért beszélnek, az hogy neked megért ennyit... meg! OK, nekem is! Ezért is fogy, ezért is veszik sokan, mert ezért az árért még mindig megéri azoknak akik a hardvert elégségesnek találják, ugyanakkor ne keverjük már össze a kettőt, hogy mi mennyit ér meg nekünk, avagy hogy valami relatíve drága vagy sem. Pl. 30kilóért egy szaros tisza cipő is drága, de attól még, hogy valaki drágának tartja, még mondhatja, hogy megérte (mondjuk azért mert jól mutat).

Új hozzászólás Aktív témák