- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
És mit fognak tudni?
GeForce GTX 880M SLI lesz benne?
Jó poén, de érted mire akarok kilukadni?!
Pillanatnyilag is teljesen mindegy, hogy wintel, Pipo, Zotac nano.
Nyilván mindegyiknek van valami problémája, ám a felhasználási terület nem változik.
Sosem lesz egyik sem gamer gép, és még csak nem is lesz fejleszthető egy-egy elszállt típust leszámítva.
Vagy neked nem mindegy, hogy 12cm vagy 11,1cm a stick/ház mérete?
Szerintem teljesen mindegy.
Nagyon hasonlóan fog melegedni, és a teljesítményben/fogyasztásban sem lesz eget rengetően különbség.
Én most üzemelek be 3db wintelt a céghez, semmi baja nincs, ugyan úgy megy mint otthon a Pipom vagy a Zotac nanom.
Néha úgy csináltok, mint ha atyuristenmilyenübergépleszmajdmost.
Nem lesz szinte semmi különbség leszámítva olyan apró dolgokat, amik nem érintik a felhasználási területet. -
interstate76
addikt
Az a baj, hogy mindig van mire várni. Említettem itt korábban egy használtan, de garanciával, 45e Ft-ért vásárolt laptopot. Az utóbbiban lévő U9600-as proci nem sokkal erősebb a Z3735F-nél, mégis bőven és gördülékenyen elég netes kommunikációra (skype, viber, egyéb ip-telefónia stb.) tartalomfogyasztásra (6-8 megnyitott lap meg sem kottyan neki) és irodai feladatokra, ráadásul érintőképernyős, volt benne merevlemez, 3 GB RAM (ami ugye tovább bővíthető), és még ott az akksi is. Szóval a hardverről és az árról: a Wintel W8 esetében sem elsősorban a hardverrel van a gond (bár win alá sztem karcsú a 2 GB RAM), hanem a melegedéssel. 6 vagy 7 percig szépen lejátszott még egy 35 GB-os full hd filmet is, utána viszont bekockásodott a kép és le kellett állítani a lejátszást. Módosított hűtéssel, 30e Ft alatt bombajó kis ketyere, ellenben gyári formájában. ÁFÁ-val együtt borzasztóan rossz vétel - szerintem.
(#1558) Mike88
-
Mike88
senior tag
Azért az, hogy megfelelő-e vagy sem, az nagyban függ attól, hogy minek kell megfelelnie, nem? Szal ha valaki ilyen semmilyen módon érdeklődik egy készülék iránt, te hogy tudsz rá egyáltalán válaszolni? Nem is értem... Nem tom melyik kollégáról van szó, de ha interstate76-ról, akkor úgy gondolom az Ő tapasztalatai egyáltalán nem fekete-fehérek, szal nem csak arról szóltak a hozzászólásai, hogy felsorolta, mire nem elég, mennyire használhatatlan, hitvány szar.
Mondjuk szüleimet meglehet kérdezni, hogy jó-e, ők majd azt mondják, hogy jó. Persze, hogy mire használják az már ki a frászt érdekel. Most akkor jó vagy nem jó? -Jó! -Biztos? -Persze! -Akkor megveszem.Az olcsóságról meg annyit, hogy többször tárgyaltuk már, hogy ezek a miniPC-k eleve irreálisan drágák. Miért ilyen drága? Kérdezném inkább, ha plusz 1 dollárért köré épül egy 8 colos 1280×800-as IPS kijelző, egy 4200mAh-s akku, két kamera stb. Akkor most ez olcsó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- 3070 TI, Ryzen 9 5900X, 32GB RAM - Gamer PC
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest