- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Csak ismételni tudom önmagamat. Böngéssz, mailezz, netezz, nézz filmet, s kérem a képernyőképeket!
Ezt a fórumot nem azért nyitottam, hogy bárkinek is az üzletét növeljem, avagy rontsam! Ennek a fórumnak nem volt köze, s soha nem is lesz köze egyetlen magyarországi forgalmazóhoz sem (még közvetve sem úgy, hogy csak pozitív hangozhat el a termékről)! S hogy az a helyzet áll fönn pillanatnyilag, hogy Magyarországon egy forgalmazónál kapható a kütyü, még nem jelenti azt, hogy valaki direkt módon annak az egy forgalmazónak akarja rontani az üzletét, azzal ha bármi rosszat mondd róla, legyen az akár igaz, akár nem, akár azt mondja, hogy ne vegye meg senki sem (csalódott vevő száját ez hagyja el először, privátban meg az, hogy ez egy rakat sz-r)! Árukereső oldalaknál is van lehetőség értékelni egy terméket, oda is mindenki azt ír, amit akar, írnak ennél 5× cifrábbat is! Fenyegetőzéseknek sehol nincs helye, pláne nem mások helyett, más nevében, úgy, hogy Őt erről meg sem kérdezték, hogy egyáltalán így gondolja-e, ez legalább akkora (ha nem nagyobb) rossz hír keltés, mint hamis állításokat írni egy boltról, egy termékről, egy személyről, bármiről. Nem akarom, hogy ebből a fórumból az legyen, hogy semmi rosszat nem lehet mondani egyetlen termékre sem, ha az igaztalan, akkor azt cáfolni, bizonyítékkal, s le is van zárva a történet, tehát onnantól kezdve sakk-matt, nincs miről beszélni.
Másrészt mint korábban már írtam interstate76-nak, itt írhatunk az ég egy adta világon bármit is, úgy is megveszik, úgy is belefutnak abba a hibába, amibe mi már belefutottunk, úgy is rákérdeznek arra, ami már legalább egyszer elhangzott. Teljesen felesleges bármelyik fórumot egy bővülő "tudástárként" felfogni! 10-ből 1 ember olvas vissza, az is csak keresővel, ami nem bír pontos lenni, pláne úgy, hogy legtöbbször meg sem tudjuk fogalmazni kulcsszavakkal, mire vagyunk kíváncsi. Ezzel pontosan tisztában van Ő is, ahogy Ő, én is ugyanúgy évek óta használunk miniPC-ket, s Ő sokkal inkább aktív s hasznos tagja ezeknek a fórumoknak.
Én komolyan várok tesztvideókat, azok akik állítják, hogy rendben van, mert nem tartom teljesen kizártnak azt, hogy csak nálam volt melegedési gond, lassulás ált. használattal, (erről abszolút meglehet győzni) de én már széjjel kaptam, s fél nap, mire visszaállítom, szóval tényleg IE vs. chrome Yt. - SD, HD. Film (vlc, mpc-hc, kodi) - sd, mkv720p,1080p, BD, tartós terhelés mert nem 10 percig nézünk filmet, nem 10 percig netezünk, s akkor ezzel le lesz írva a kütyü határai, hogy mire elég, s így az idetévedő leendő vásárló, akit ti annyira féltetek s aki biztos, hogy csak olvas bőszen, nem kérdez rá arra, ami már 100× le lett írva, látja majd, hogy mik a határok, hogy neki elégséges-e vagy sem. -
zsolx
tag
Köszönöm a hozzászólásod, teljesen egyetértek Veled. Valszeg engem is elijesztett egy-két hozzászóló fórumtárs. Ami a lényeg most 81 81 86 87 fok és 500 mHz a proci és gyakorlatilag csak az oldalt olvasgatom. Szerintem ez egy kicsit sok.
Ance-nek csak annyit üzennék, hallottam már a klímáról sőt olyan embert is ismerek aki már látott is
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest