- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
Lifeforce #125 üzenetére
Hááát, ezt nem tudom... Én eddig csak azzal az infóval találkoztam, hogy csak a gyártó van kötelezve, de ez igazából teljesen mindegy volt az én esetemben. A kiolvasott licenc kulcsot sem core, sem pro, sem a with bing telepítő nem fogadta el.
Viszont az örömteli, hogy a with bing-et fellehetett frissíteni pro-ra, így a driverek maradtak, aktiválás meg "lett".
--------------------------------------------------------------
Laza! Én meg már döntöttem, hogy ezzel váltom ki hasonló célokra az asztali PC-t. -
Mike88
senior tag
válasz
Lifeforce #123 üzenetére
??? Hát ezt most nem is értem, miként cáfol engem...
Ezt szerintem inkább te értetted félre vagy nem tudom, mert azt sem tudom mit akartál ezzel a cikkel. A bing keresőmotor az a gyártót kötelezi, hogy IE-t telepítsen, s hogy a bing legyen az alap kereső, azt te úgy változtatod utána, ahogy akarod, nem jár licensz vesztéssel! Ez le is van írva a linkelt oldalon, egyértelműen.
A Windows with bing is ugyanúgy kulcs megadásával aktiválható, mint a sima windows, viszont eddig amivel találkoztam tabletnél (telepítő) az nem egy hagyományos telepítő volt, pendrive-ról telepíthető, parancssorban futó telepítő, ami gyak. teljesen automatikus, egy xml file tartalmazza a termékkulcsot, amit magától be is regisztrál, de ez változtatható is. -
Mike88
senior tag
válasz
Lifeforce #103 üzenetére
S mi tartja vissza őket? Ilyen magas a megrendelések száma, hogy nem bírja el a sufni vagy alkatrész hiány?
Ha ideér az enyém, akkor leírom, hogy pontosan mennyi hely van benne, hogy tudj matekozni, belefér-e valamelyik hangkártya. Meg a Hi10p-re is ránézek Milka 78-nak, hogy mit művel vele kmplayerrel. -
hunaqua
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Fotók, videók mobillal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest