- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Apple MacBook
- Mini-ITX
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Akár Add/Remove programoknál akarok unistallálni de akár a cdről akarok telepítei!
A regCleanert használtam de nem segített! :(( -
tsello
aktív tag
Nekem van iylen install shield progim.
Az tom hogy ha az ACDSeet akarom telepíteni akkor le akarja tölteni a netről ha nem találja a gépen. Sok program automatikusan feltelpíri ezt.
Na ha ez javít akkor írj emilt.
Ha nem ez kell akkor ajánlom a Norton Utilities 2002őt. -
Som@
őstag
válasz
burgatshow #2 üzenetére
Szerintem próbáld meg kipucolni a Registryt a felesleges és hibás bejegyzésektől.
Használd mondjuk a RegCleaner nevü progit.
De ezt a hibaüzenetet mikor írja ki? Vezérlőpult->Programok eltávolítása/törlése?
Fogalmazzatok már légyszi pontosan! 10-15 hozzászólás, mire maga a probléma kiderül! :O -
burgatshow
veterán
Kéne a válasz de sűrgősen!
-
burgatshow
veterán
Hali! Van egy kis gondom az install shieldel! (win98se) Nem tudom mit raktam fel ami szétkefélte de se installalni se pedig uninstallalni nem tudok mert ezt irja ki:
Lehet ezen segíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest