- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Mini PC
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Nekem is KT7E lap van es en is frissitettem legujabb BIOS-ra. Azt hiszem, hogy most nem elbaltazasrol van szo, hanem egyszeruen a lap leold egy idore, es nem hajlando par percen belul felallni. Nem neztem meg pontos idot, de kb 5 perc utan mindig be tudtam kapcsolni a szerkezetet.
-
Gboy
csendes tag
pontosan hol kell begrafitolni?
-
Agyzuzo
addikt
Kihúzod konnektorból v. legkapcsolod a tápot. LENYOMOD az insertet, NYOMVA tartod és adsz neki áramot, bekapcsolod, folyamatosan nyomva tartva az Insertet. Ha elsőre nem megy játszd el ezt egy párszor, nekem másodjára sikerülni szokott. Bizonyos esetekben viszont úgy vettem észre nem működik, jártam már én is úgy, hogy csak a CMOS Clear jumper segített.
-
guest
veterán
Bioszt frissítettem Abit KT7E-n a legújabbra (asszem 7N). Azt vettem észre, hogy ha nem bootol a gép, mert túl nagy freki van beállítva a procinak, hiába nyomogatom az Insertet, meg húzom ki a tápcsatlakozót tucatszor akár, nem hajlandó visszaállni a default beállításokra, csak egy CMOSCLEAR segít. A korábbi bioszokkal nem volt ilyen gond. Lehet, hogy elrontottak valamit abiték? Vagy más billentyút kéne nyomogatni? (Bár asszem néhány sikertelen post utám magától is vissza kéne állnia.) Esetleg be kell állítani valamit a bioszban? Nem olyan vészes probléma különben, de azért idegesítő, amikor - mivel lekopott a grafit - nem hajlandó elindulni a gép. (6X140-en hajtom a 750-es Duront, 7.5X140 kicsit sok neki...)
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Borderlands 4
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest