- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Nekem is KT7E lap van es en is frissitettem legujabb BIOS-ra. Azt hiszem, hogy most nem elbaltazasrol van szo, hanem egyszeruen a lap leold egy idore, es nem hajlando par percen belul felallni. Nem neztem meg pontos idot, de kb 5 perc utan mindig be tudtam kapcsolni a szerkezetet.
-
Gboy
csendes tag
pontosan hol kell begrafitolni?
-
Agyzuzo
addikt
Kihúzod konnektorból v. legkapcsolod a tápot. LENYOMOD az insertet, NYOMVA tartod és adsz neki áramot, bekapcsolod, folyamatosan nyomva tartva az Insertet. Ha elsőre nem megy játszd el ezt egy párszor, nekem másodjára sikerülni szokott. Bizonyos esetekben viszont úgy vettem észre nem működik, jártam már én is úgy, hogy csak a CMOS Clear jumper segített.
-
guest
veterán
Bioszt frissítettem Abit KT7E-n a legújabbra (asszem 7N). Azt vettem észre, hogy ha nem bootol a gép, mert túl nagy freki van beállítva a procinak, hiába nyomogatom az Insertet, meg húzom ki a tápcsatlakozót tucatszor akár, nem hajlandó visszaállni a default beállításokra, csak egy CMOSCLEAR segít. A korábbi bioszokkal nem volt ilyen gond. Lehet, hogy elrontottak valamit abiték? Vagy más billentyút kéne nyomogatni? (Bár asszem néhány sikertelen post utám magától is vissza kéne állnia.) Esetleg be kell állítani valamit a bioszban? Nem olyan vészes probléma különben, de azért idegesítő, amikor - mivel lekopott a grafit - nem hajlandó elindulni a gép. (6X140-en hajtom a 750-es Duront, 7.5X140 kicsit sok neki...)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest