Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
hobizoli
üzenetére
De a tákolt medence az kell

Rákerestem ingatlan topikra, hátha van valami okosság ház vásárlására, de inkább csak a kedvem vette el utolsó pár oldal

Reménykedem, hogy elkövetkező 1-2 évben lesz lehetőség valami házat venni. Viszont kb nem tudom hogy kezdjek neki keresgélésnek sem. Nekem kb mindegy hol, nagyjából home office-ozok. Feleségem viszont ragaszkodik fővároshoz... Mondta menjünk külső pesti kerületbe - na de mondom ennyi erővel már agglo is lehetne.Ki hogy áll neki egy ház projektnek? Leginkább a "hol" kérdésnek? Lehet fura kérdés, ezt általában szokták tudni az emberek

szerk.: persze gondolom az általános válasz erre hogy mi a fontos nekünk: infrastruktúra (iskola, szórakozási lehetőségek stb), közlekedés stb.
Hát iskola pont fontos lenne, illetve ne legyen télen sem egy szmoghalom a sok szeméttel fűtő miatt. De ezeket az infókat levadászni kb lehetetlen, legalább is elég nehéz... Kicsit el is ment a kedvem az egésztől...
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox Series X /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest