Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
hobizoli
üzenetére
De a tákolt medence az kell

Rákerestem ingatlan topikra, hátha van valami okosság ház vásárlására, de inkább csak a kedvem vette el utolsó pár oldal

Reménykedem, hogy elkövetkező 1-2 évben lesz lehetőség valami házat venni. Viszont kb nem tudom hogy kezdjek neki keresgélésnek sem. Nekem kb mindegy hol, nagyjából home office-ozok. Feleségem viszont ragaszkodik fővároshoz... Mondta menjünk külső pesti kerületbe - na de mondom ennyi erővel már agglo is lehetne.Ki hogy áll neki egy ház projektnek? Leginkább a "hol" kérdésnek? Lehet fura kérdés, ezt általában szokták tudni az emberek

szerk.: persze gondolom az általános válasz erre hogy mi a fontos nekünk: infrastruktúra (iskola, szórakozási lehetőségek stb), közlekedés stb.
Hát iskola pont fontos lenne, illetve ne legyen télen sem egy szmoghalom a sok szeméttel fűtő miatt. De ezeket az infókat levadászni kb lehetetlen, legalább is elég nehéz... Kicsit el is ment a kedvem az egésztől...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Star Wars Outlaws teszt
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest