Hirdetés
- Mini-ITX
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Skacok, hátha valaki tudja.
Hogy a fenébe kell lakást feltenni facebookra eladónak? Mi a trükkje?
Értelemszerűen rányomok h ingatlan eladás, ott két opció van, rent vagy sale. Ha a salere megyek akkor enged feltölteni képeket és cimet, de mást nem! Alul van egy gomb, hogy "next" de szürke, nem kattintható.
Ha a "rent"-et választom akkor lenyilik egy csomó mező, mint nm2, rezsiköltség, leirás hozzáadása, etc. És itt el is tudom menteni, árat is tudok beirni. Viszont egy kiadóként lesz elérhető a lakásom nem eladóként!
3 hete raktam fel és fbook szerint 9 megtekintést kapott.... Gondolom nyilván azért mert nem az eladók között van, de oda egyszerűen nem tudom feltenni! Telefonon is próbáltam, ott sem jártam sikerrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Új Xiaomi Mi Pro 2 Swiss Edition elektromos roller 300/600W
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest