Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
integrated
tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
2 romban bugos a kamera a 3. Meg olasz, nem csípem az olaszokat xD
-
integrated
tag
Skacok hogy tudok kikapcsolni hogy 15% akku alatt ne villofjon a led?
-
integrated
tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Szervíz, vagy próbáld meg összenyomni, szedd szét, rakd össze.
-Nekem is nagyon csúszkál a kezemben ez a hátlap....- -
integrated
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Nekem másfél évig volt Lg Optimus L9em és ha órákig csak facebookoztam az is bele égett a kijelzőve, fekete háttérnél tisztán okvasható volt minden. Ez az IPS átka... Szerintem ne kuld vissza vegyrl hozza kihelzot es barmelyik mobilos gsm bolt felrakja neked. Jobb ez mibtha vidzakuldened
-
integrated
tag
16%on volt az akksim, mondom felteszem már töltőre amíg lezuhanyzok meg falok valamit. (Max 20p volt) Lám már 100%-on van az akksi!!! És tényleg annyi. XD Nevetséges mennyi nyűg van ezzel a telefonnal. Szerintem hamar beleugrottunk ebbe a vásárlásba

-
-
integrated
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Akkor leszdem a GO launchert. Az magyar

-
integrated
tag
Skacok, hogy tudom eltüntetni a szürke google csíkot? Ha letiltom a google keresőt a szürke sáv ott marad, ötlet?
-
integrated
tag
válasz
woteska
üzenetére
Az NVRAM partíció tartalma (ez tárolja az eszközspecifikus beállításokat, pl. az IMEI számot is), bármikor törlődhet, hiába figyel oda az ember. Érvénytelent írt, mert nem volt. Törlődött. Ezért kellett, újra megadni neki.
A userdata és cache megint egy másik dolog, ha a scatter fájlok között nincs különbség akkor nem kell bepipálnod,(Download only-mód)#Laza2048# Mit nézzünk rajta?

-
integrated
tag
válasz
kocsispeti
üzenetére
Nagyon szívesen.

-
integrated
tag
Jelentem kész az 1. Hsz. Várom azt akinek elkuldhetem. World ben írtam meg. Linkeket tartalmaz.
-
-
integrated
tag
Akinek bármiféle információja, ötlete és tapasztalata van (jó avagy rossz) várom privátban azokat, és beleveszem az 1. hozzászólásba. Hibák, majd azok megjavítása, ötletek, kiegészítőkkel, programokkal, játékokkal, mindennel, bármivel.
-
integrated
tag
-
integrated
tag
válasz
woteska
üzenetére
Nem azért linkelem be mert kedves rendes figura vagyok... hanem mert te lusta vagy visszaolvasni 50 hsz-t, hiszen most írtad le, hogy már mások is IMEI-ztek ( ÉN ) és le is írtam, nekem mi segített.
http://logout.hu/bejegyzes/hungobungo/imei_javitasa_mediatek_65xx.html
Ezt próbáld meg először, nekem csak akkor működött, ha rootoltam a telefonon lévő rom-ot.
-
integrated
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nem baj, várom még hátha írnak páran tapasztalatot, ötleteket, aztán nekiállok..
-
integrated
tag
Egy összefoglalót írhatna már valakiii, ha kell megírom én, csak mindenki küldje el nekem e-mailben a tapasztalatait, hibáit, és az azokra talált megoldást.
-
integrated
tag
válasz
kocsispeti
üzenetére
Be van linkelve MINDEN a fórumra, olvass vissza kicsit, rájössz mindenre, le van írva, már többen leírtuk.
-
integrated
tag
Nem tudok mondani egyfasza app lock programot, ami jelszoval lezar egy applikaciot?
-
integrated
tag
Le fogom fényképezni de nem tudom mennyire lesz látható, mindenesetre ott van nálam, én látom. A kijelző közepétől kissé jobbra és kissé lentre kb egy 3mmX3mm-es lila folt van ott, ha megnyomom kissé a telefon hátulját a nyomás ott összpontosul ahol a lila folt van, BÁRHOL nyomom meg, akkor is ott kezd el mocorogni a kijelző ahol a lila folt van, szerintem összerakásnál ott erősen megnyomták, és azóta érzékeny ott.
-
integrated
tag
válasz
woteska
üzenetére
Belinkelem én hogy csináltam annó!!
10 perc alatt frissítettem 1.0.1-ről 1.0.7-re. Erikkire verziója is ez ami nekem volt.
Leírom részletesen ide, utána mindenki a saját felelősségére próbálkozhat, HA akar.
Letöltitek ezt, regisztrálni kell a weboldalra. (Ez RVR400-ROM-ja, full magyar, semmi gond nincs vele)
http://www.needrom.com/mobile/v3-e/
Utána letöltöd az SP Flash Tool nevű programot. Megnyitod, és jobb oldalt láttok majd egy Scatter loading fülecskét, erre rákattoltok és kikeresitek ezt a fájlt(MT6582_Android_scatter.txt) <- ott találod ahova RVR400 romját letöltötted(Asztal, vagy letöltéseid mappádban). Utána kissé balra középen lesz egy legördülő fülecske ott kiválasztod a "Download only"-t. Majd ezek után rákapcsolsz a fentebb lévő nagy zöld színnel jelzett Download feliratra. INNENTŐL KEZDVE EZZEL NEM CSINÁLSZ SEMMIT!
HANEM-> Bedugod a KIKAPCSOLT telót a PC-be (lehetőleg win 7/8 legyen fent, és a driverek is szintén)
Amint bedugtad vársz 10 másodpercet, és EGYSZERRE SOKÁIG lenyomva tartod a hangerő fel-és bekapcsolás gombot. Na már most ha minden jól ment a PC-n elkezd töltődni a kis csík alul..1%..2%..3%..stb, ekkor elengedheted a 2 gombot a telefonon és VÁRSZ NEM PISZKÁLSZ SEMMIT amíg el nem éri a 100%-ot, ha elérte akkor újraindul MAGÁTÓL a telefon. Várj 1 percet nyugi, újra fog indulni. Ha meghallod a bekapcsolást jelző dallamocskát kihúzhatod az USB-ből a telefont.
Nagyon szívesen.-> Saját felelősségre csak!! Driverek legyenek letöltve!! win7en csináltam, szerintem xp-n nem fog menni. -
integrated
tag
Drivereket szedd le googleből, az a pdanet szart sem ér..
-
integrated
tag
-
integrated
tag
válasz
xperiasigi
üzenetére
De ha tehetném nem venném meg újra, úgy hogy tudnám hogy gyárilag hibás a kijelző.. Rohadt idegesítő. Nem akar elmúlni.. Ideiglenes megoldás ha megnyomkodom azon a ponton a telefon hatuljat. De ennyi..
:"( :"( -
integrated
tag
válasz
xperiasigi
üzenetére
Sokunknak hibas a kijelzo"lila foltos" kezemben 4 iNew V3 volt eddig, mind hibas volt kijelzo ugyileg. Baratnom tegnap kapta meg, azt még nem néztem.
Akksi sokunknál hamar lemerül. De ilyen kijelző mellett nem csoda. GPS tűrhető. Külsőleg észbontóan szép. Játékok pöccre futnak rajta. Most is egyszerre hallgatok zenét, mobilnetezek, Dead Trigger 2 fut és be se lassul.. Kötelező programok a telefonra:
-Clean Master
-Battery Calib.
-Xposed Installer
-Gravity Box
-GPS Fix
-DU Battery
Valamint nem árt frissíteni, ezt azt segít... -
integrated
tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Kapcsold ki, akksi ki, várj 10 másodpercet akksi be, es most tedd fel tolteni, de ne kapcsold be.
-
integrated
tag
Sikeresen rootoltam az 1.0.8-at is, ne Framaroottal, vagy Vroottal csináljátok azok szarok, nekem van egy spéci kínai progim hozzá, eddig mindent rootolt elsőre, hibák nélkül.
Shuame root a program neve. USB hibakeresés módban rádugod a BEKAPCSOLT telefont, akksi is legyen benne, majd megnyitod a kínai programot, felül középen egy kis fülre rákapcsolsz majd megjelenik egy ablak abban asszem a kék kockára kapcsolsz, (ha nem lesz jó akkor a fehérre kapcsolj) és el is indul magától. telefonra feltelepít 1 kínai programot amit utána letörölhetsz plusz a Kingusert, és már rootolva is van max 10perc volt nekem és rootolta ezt is ahogy az 1.0.7-et is, WIN7, driverek OK. -
integrated
tag
Na srácok, sikerült. újra flasheltem a telómat 1.0.8-ról 1.0.8ra
IME-t megint nem látta, de most engedte átírni Command Sent, sikerült, Reboot, majd meg is találta a hálózatot, miden törlődött róla, kivéve a Sim kártya tartalmát. Egyenlőre biztos, hogy nem nyúlok hozzá újra 
-
integrated
tag
válasz
integrated
üzenetére
Beállításokba meg látja h az 1 simbe Tmobil hu bene van.. de em talál hálózatot..
-
integrated
tag
Az mit ad.. sp-be az 1.0.7es sctatter fájlt választottam ki, elezde újra flasheli kiírta h ok erre még mindig a telefo 1.0.8-at ír, pi kódot kért, de *#06#-re még mindig érvéytele imeit ír. xD már teljese összezavarodtam..
-
integrated
tag
PMT changed for the ROM, it must be downloaded. Ezt a hibaüzenetet adja amikor 1.0.8ről visszaakarom húzni 1.0.7re, ötletek? mert még mindig nem engedi IME-t visszaírni, és egyenlőre flashelni sem.
-
integrated
tag
Megpróbálom rootolni az 1.0.8at és visszavarázsolni az imei,t mert nem tudom újra flashelni :S
-
integrated
tag
Megpróbáltam vissza felrakni az 1.0.7et de 19% Read Back-nél megállt xD
-
integrated
tag
válasz
integrated
üzenetére
Nem kéen vmi wifi kapcsolat h elküldje az adatokat? vagy vmi? Bármit csinálok Failed to send, factory reset is volt
-
integrated
tag
Most ugyan az, Failed To send.. :S
-
integrated
tag
válasz
integrated
üzenetére
Most már meg megint ugyan úgy nem akarj afelrakni az 1.0.7et mint tegnap az 1.0.8 at xD
-
integrated
tag
Pint sem kéri, várok 5 percet és kiírja h 1-2 helyben nem található sim.
Nyomok egy factory resetet hátha, neked vmi ötlet? Am mozog benne a sim, az is lehet h én bambáskodom és mindig rossz helyre megy bele :S
csillag kettőskereszt 06 kettőskereszt és kiírja h imei Érvénytelen :S Ez most mit jelent?

-
integrated
tag
Hát ez meghalt, más simmel se működik..
-
integrated
tag
Sikerült felrakni az 1.0.8at 1.0.7ről is, másik usb bemenettel és a driverek újra telepítésével sikerült, most tesztelem, "lakhatom" be újra, rootolni, stb, stb...

Szer.: Remélem az akksitöltés megjavul.. (88%-STOP nem lesz ennél.)
-
integrated
tag
12 óra munka idő alatt a telefon a szekrenyben volt. 1%ot merult az akksi. 06:00-18:00ig.
-
integrated
tag
Egy fontos észrevétel ami sokat segíthet az akksi merulesen. Ugy veszem eszre hogy a processzor mindig 1300on porog,ha kell ha nem. Ergo nem ondemand modban ami, annyit tesz hogy ha nincs szukseg a 4magra es a teljes kapacitasra akkor is fullon porog. Ergo fogyasztja az akksit. Egy overclok jovolna a telora h ondemandra tudjuk allitani a processzort. Mert ezzel maganak allitja be h ad adott tevekenyseghez mennyire porogjon. Jól tudom? Jól

-
integrated
tag
1 óra és haza érek aztán megpróbálom feltolni a bika pc-mről az 1.0.8at.
Szerintetek lesz erre főzött 4.4? Mert gyári szerintem tuti nem lesz. -
integrated
tag
válasz
integrated
üzenetére
1.0.7es rommal javult a kamera. Mar nem 12 Mpx-t tud a telefonom hanem 13-18

-
integrated
tag
Hàt engem ez a lila folt kikeszit.. Asszem visszakuldom kinaba vagy keresek egy magàn mobil szervízt és velük megjavíttatom. Tud valaki egy jó mobil szervízt? Kijelző panel cserére
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest