Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ates007
csendes tag
Felraktam, de a Telenor nálam sajnos nem jó. Talán a hardverek különbözősége, talán, mert előtte és utána is csináltam egy factory reset-et. Bekapcsolt 3G mellett - és persze amikor van térerő - hívni nem tudok, rögtön azt írja ki "A hívás befejeződött", ha pedig Vodáról felhívom magam, akkor egy hangbemondás van: "A hívott szám az előfizető kérésére nem kapcsolható", pedig a foglaltság esetén, vagy ha nem vagyok elérhető, át van irányítva a vonal. (Ha kikapcsolom a telefont, működik az átirányítás). Persze, ha nincs 3G térerő (vagyis be van kapcsolva a 3G adatkapcsolat, de a térerő ikon felett csak E betű van és nem H, vagy H+), akkor lehet hívni és hívást fogadni is.
A GPS a "szokásos" 20-30 perc után megtalálja a holdakat, utána a már tényleg pár másodperc után fixál. De pl. a Goole Maps ugyanúgy kóvályog, mint a többi ROM esetén. Holnap majd kipróbálom "élesben" mert ugyan az eddigi verziókban is működött a GPS és hamar talált holdat, de navigációs progikkal annyira kóvályogott, hogy használata rémálom volt.
Ez a változat kísértetiesen hasonlít a Needrom-os 1.1.1 és az orosz INewV3PatchGpsBaseband_02.05.14 keverékéhez. Annak ugyanez az Alapsáv verzió-ja, és ott láttam először "sárga" holdakat és (néha) 25% feletti jelszintet.

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest