Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ates007

csendes tag

válasz RVR400 #5020 üzenetére

Felraktam, de a Telenor nálam sajnos nem jó. Talán a hardverek különbözősége, talán, mert előtte és utána is csináltam egy factory reset-et. Bekapcsolt 3G mellett - és persze amikor van térerő - hívni nem tudok, rögtön azt írja ki "A hívás befejeződött", ha pedig Vodáról felhívom magam, akkor egy hangbemondás van: "A hívott szám az előfizető kérésére nem kapcsolható", pedig a foglaltság esetén, vagy ha nem vagyok elérhető, át van irányítva a vonal. (Ha kikapcsolom a telefont, működik az átirányítás). Persze, ha nincs 3G térerő (vagyis be van kapcsolva a 3G adatkapcsolat, de a térerő ikon felett csak E betű van és nem H, vagy H+), akkor lehet hívni és hívást fogadni is.

A GPS a "szokásos" 20-30 perc után megtalálja a holdakat, utána a már tényleg pár másodperc után fixál. De pl. a Goole Maps ugyanúgy kóvályog, mint a többi ROM esetén. Holnap majd kipróbálom "élesben" mert ugyan az eddigi verziókban is működött a GPS és hamar talált holdat, de navigációs progikkal annyira kóvályogott, hogy használata rémálom volt.

Ez a változat kísértetiesen hasonlít a Needrom-os 1.1.1 és az orosz INewV3PatchGpsBaseband_02.05.14 keverékéhez. Annak ugyanez az Alapsáv verzió-ja, és ott láttam először "sárga" holdakat és (néha) 25% feletti jelszintet. :)

Új hozzászólás Aktív témák