Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Acer notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Most készülök én is új készülékre beruházni a Samsung S2 után. Valami értelmes árút kerestem, olyan 200$ körülit. Hát mit mondjak nem volt könnyű a válogatás, mert sok kínai készülék van már.
Valahogy ráakadtam a V3-ra. Jók a tesztek, meg sokan jókat írtak róla és látom itt is csak jók vannak írva, bár még senki sem olyan régóta vette a kezébe. Az egyik teszten láttam, hogy a többihez képest egy kicsit sötétebb a kijelző. Érdeklődnék, hogy napsütésbe mennyire lehet a kijelzőt látni? (bár mostanában nem nagyon van nap
) Csak a teszten volt szembeötlő a másik telefonokhoz képest, vagy tényleg egy picit kevés a fényerő?Köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Acer notebook topic
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- iPhone 15 pro max 256GB natúr titán hibátlan, garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Valahogy ráakadtam a V3-ra. Jók a tesztek, meg sokan jókat írtak róla és látom itt is csak jók vannak írva, bár még senki sem olyan régóta vette a kezébe. Az egyik teszten láttam, hogy a többihez képest egy kicsit sötétebb a kijelző. Érdeklődnék, hogy napsütésbe mennyire lehet a kijelzőt látni? (bár mostanában nem nagyon van nap
) Csak a teszten volt szembeötlő a másik telefonokhoz képest, vagy tényleg egy picit kevés a fényerő?