Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.j
csendes tag
Erre a Pandawill customer service azt mondta, hogy az iNew gyár nem tudott szállítani, mivel a rendelt kijelzők elakadtak a Hong Kong-i vámon. Amint befejeződik a vámprocedúra, fogják tudni a gyártásban utolérni magukat.
Ők megmondták a frankónak tűnő információt - persze tudni kellett kérdezni tőlük, de fontos volt megtalálni ott is a megfelelő kollégát...
Ettől ugyan a teló még mindig nincs feladva, de van egy értelmes sztori mögötte, hogy miért is nem..
Én sem vagyok boldog a késedelem miatt, de alapvetően számoltam az ilyen eshetőséggel, hiszen mégsem a már jól ismert szomszéd boltból vásárolok, hanem a világ túlsó végéről, de főleg bagóért. A gyorsposta meg remélem tényleg gyors lesz, mihelyt lábra kél a csomag
(mondjuk el nem tudom képzelni, mi történik a gyártósorral, ha napokig áll a buli a késve érkező alkatrészek miatt.. - a létező legnagyobb bukta ez a vállalatnak..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest