Hirdetés
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.j
csendes tag
Erre a Pandawill customer service azt mondta, hogy az iNew gyár nem tudott szállítani, mivel a rendelt kijelzők elakadtak a Hong Kong-i vámon. Amint befejeződik a vámprocedúra, fogják tudni a gyártásban utolérni magukat.
Ők megmondták a frankónak tűnő információt - persze tudni kellett kérdezni tőlük, de fontos volt megtalálni ott is a megfelelő kollégát...
Ettől ugyan a teló még mindig nincs feladva, de van egy értelmes sztori mögötte, hogy miért is nem..
Én sem vagyok boldog a késedelem miatt, de alapvetően számoltam az ilyen eshetőséggel, hiszen mégsem a már jól ismert szomszéd boltból vásárolok, hanem a világ túlsó végéről, de főleg bagóért. A gyorsposta meg remélem tényleg gyors lesz, mihelyt lábra kél a csomag
(mondjuk el nem tudom képzelni, mi történik a gyártósorral, ha napokig áll a buli a késve érkező alkatrészek miatt.. - a létező legnagyobb bukta ez a vállalatnak..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Mobil flották
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest