Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
raulicio
üzenetére
Nekem is drágább volt a pandás, ráadásul hibás is.
Remélem, hogy hamar meg fognak jönni, és küldhetem is vissza nekik a cuccot minél hamarabb. Pláne, hogy először még azt mondták, hogy vigyem el egy helyi szervizbe, és kérjek ajánlatot, ami ha nekik elfogadható, akkor kifizetik... Itt kb én vagyok a helyi szerviz, de ha nincs hozzá cucc, akkor nem tudok vele mit kezdeni. Ha azt írta volna, hogy küld hozzá másik érintőt meg kijelzőt, akkor azt mondom, hogy oké. Szóval csak kiegyeztem velük egy visszaküldésben. Végülis aztán, hogy javítják, vagy cserélik, vagy visszafizetik, már olyan mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem, hogy hamar meg fognak jönni, és küldhetem is vissza nekik a cuccot minél hamarabb. Pláne, hogy először még azt mondták, hogy vigyem el egy helyi szervizbe, és kérjek ajánlatot, ami ha nekik elfogadható, akkor kifizetik... Itt kb én vagyok a helyi szerviz, de ha nincs hozzá cucc, akkor nem tudok vele mit kezdeni. Ha azt írta volna, hogy küld hozzá másik érintőt meg kijelzőt, akkor azt mondom, hogy oké. Szóval csak kiegyeztem velük egy visszaküldésben. Végülis aztán, hogy javítják, vagy cserélik, vagy visszafizetik, már olyan mindegy.